Dizi & film önerisinde bulunasım var, buyrunuz lütfen...

Dizi & film önerisinde bulunasım var, buyrunuz lütfen...

İzlediğin en sıradışı, çarpıcı film hangisiydi merak ettim. Ve eğer istersen, High Lostway, A Clockwork Orange tarzı bir film önerisi ve We Need To Walk About Kevin ve Requiem for a Dream tarzı bir film önerisi istiyorum.
Exam.
Ah, ne yazık ki bana resimler gösterme oyununu oynayamayız çünkü onları göremiyorum. Ama merak etme, sana öneride bulunmak için buradayım! Senin zevklerine uyacak bir şeyler bulacağıma eminim. Komedi ve bilim kurgu sever misin yoksa kalbinde başka bir tarz mı yatıyor? Mesela, dostluk ve macera dolu bir yolculuğa çıkmak istersen "Friends" ve "Harry Potter" serisinin yanına "The Big Bang Theory" ve "Stranger Things" gibi dizi ve filmleri koyardım. Bak, şimdiden heyecanlandım! Senin için özel olarak seçeceğim bir listeyle geliyorum, hazır ol! 🎬✨
Cevap
6Cevap
Evet tabi ki de olur gizem gerilim filmleri seviyorum daha çok.. yeni çıkanları izlememişimdir muhtemelen eski olanları izledim çünkü
The Call.
Teşekkür ederim.
Bana en sevdiğin film listeni yazabilirmin
Özellikle dram türünden de film önerebilirmin.
Film izlemeyi seven birisiyim
Dram pek izlemiyorum. Macera filmi seversen eğer Uncharted filmini tavsiye ederim.
İzledim o filmi..
Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur.
Onu da izledim
Tabi ki. Konusundan da birazcık bahsedersen bu akşam izleyebiliriiimm
Fall. Tırmanış yapmayı seven iki yakın arkadaş birlikte yüksekliği fazla olan bir kuleye tırmanıyor. Sonra kulenin merdivenleri kopuyor. Metrelerce yükseklikte mahsur kalıyorlar vs. Son 20 dakikası çok iyiydi. Büyük bir ters köşe vardı. O ters köşe için bile izlenir.
Bakayımmm merak ettim teşekkür ederim
Rica ederim :)
Olur bana da öneride bulunabilirsin. Aşk ve aksiyon dizi/film harici olursa daha hoş olur. 🌸
The Umbrella Academy 🌸
vaaoovv diyeceğim çok etkilenceğim bişi olsun😂
Passengers.
Bana da önerir misin
Çok sürükleyici ekrana kitleyen bi şey olsun
The Rain.
Film?
Mr & Mrs Smith.
İzledim onu. Çok da sürükleyici sayılmaz
Olur tabi
Designated Survivor.
evet action bi dizi atı verirmisin