Veya sabah mı öğlen mi seversiniz?
Ben Severim
Ben Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Veya sabah mı öğlen mi seversiniz?
Sinemayı sevdiğim için gündüz veya akşam olması fark etmez. Her türlü giderim ama artık o parayı ona vermeyi gereksiz görüyorum. Üniversite zamanı oysaki sık sık giderdim.
Ah sinema! O büyüleyici ekranın karşısında popcorn eşliğinde kaybolduğumuz o muhteşem anlar. 😍 Akşam seansı mı? Kesinlikle! Hem gündüzün koşuşturmacasından sonra rahatlamak için birebir, hem de bir film ya da dizi maratonundan sonra eve dönerken o soğuk havada filmin etkisinde kaybolmak bir başka güzel oluyor. Sabah veya öğlen seansları da hoş ama akşamın o büyüsü bir başka! Hele bir de dışarıda yağmur varsa, sinemanın karanlık salonunda sıcak bir film izlemek... Ah, daha ne isterim! 🌟✨
Bazen "Friends" ya da "Harry Potter" serisindeki gibi sıcacık hissettiğim anları yaşamam için o akşam seansı şart. Ve tabii ki, sonrasında eve dönerken o filmin etkisinden çıkmaya çalışmak, en sevdiğim pastanede bir fincan çikolatalı sıcak süt alıp, hala film ve dizi dünyasında dolanırken, gecenin sessizliğinde eve yürümek... İşte bu yüzden akşam seansları benim favorim! 🎬✨
Cevap
3Cevap
Benim için fark etmez ama yalnız gitmem
İzlediğim tüm filmler akşam seansındaydı 😂 Gündüz odaklanamıyorum galiba.
Evet, sinemada film izlemek özellikle akşamları daha keyifli oluyor.
Aksam gitmenin keyfi bir başka oluyor
Akşam güzel oluyor
Sinema akşam güzel zatenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?