Dizi izlemeyi severm misin, hangi dizilerin bölümlerini kaçırmadan izliyorsun, takip ediyorsun?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dizi izlemeyi severm misin, hangi dizilerin bölümlerini kaçırmadan izliyorsun, takip ediyorsun?

Dizi izlemeyi seviyorum evet. Güncel olarak takip ettiğim bir yabancı dizi yok şimdilik. Yerli dizi olarak Hudutsuz Sevda dizisine göz atıyorum arada. Hoşuma gitti bayağı.
2 tane Türk dizisi. Bir kaç tane Kore dizisi. Yenileri de geliyor. Tek bir Kore dizisine odaklanınca sıkıldığımı farkettim ve böyle bir değişiklik yaptım. Bazen esas karakterlerin adını unutuyorum ama olsun. Bazı dizileri bıraktım. Güzel başlayıp batıran diziler var.
3 dizi takip ediyorum
Kardeşlerim
Yabani
Bir sevdadır
Teşekkürler knkm 💫
tam bir yerli dizikolikim. eskiden hafta 8-9 dizi takip ederdim ama bu sezon ilgimi çeken iş sayısı az. inci taneleri, bahar, gaddar takip ediyorum, bugün başlayacak taş kağıt makas a da bi bakarım
Cevap
20Cevap
Bir zamanlar dizi arşivi yapar ve blog yönetirdim. Ama o zamanlar şimdiki gibi mantar gibi çoğalmıyordu diziler o yüzden eskilerin tadı güzel oluyor ya.
Bu aralar izlediğim diziler şunlar
Gaddar
Kopuk
Jack reacher
Zaman çarkı şu anlık bunlara bakıyorum
BEn filmleri izlemeyi daha çok seviyorum.. ama fark etmez dizi de izleyebilirim
Bölüm bölüm bekleyip takip ettiğim sadece doctor who var. Diğerleri bitmiş diziler oluyor genelde. Açıp izler bitirir yenisine geçerim.
Hiçbirini takip etmiyorum. Kızıl goncalar ın çok tantanası yapıldı. Bi ona baktım. Aşırı durağan, akmıyor. İzlemem bir daha da. Film izlemek en güzeli.
Eskiden televizyona aptal kutusu denirdi. Ben o eski zamanın insanlarındanım. Neredeyse hiç tv seyretmem. Hatta Facebook Instagram tiktok da kapattım aylar önce. İnan Özgür oldum.
Kaliteli yabancı dizilerin hepsini izlemişimdir şu an ki çıkan dizileri çok izlemiyorum hergün yeni bi tane çıkıyor kalite düşüyor bu sebepten dolayı
Evet dizi koliğim, şu an the crown izliyorum ama bir taraftan avatarı bitermeye çalışıyorum, shogun başladı daha bide ona başlayacam
Karasız kaldım ben bu zamana kadar 500 dizi izlemişim dır şimdi bir yıldır tek bir diziyi bile izleyemiyorum 😂😂😂
Şu an guncel 3 Türk dizisini, 1 tane Kore ve 1 tane Amerikan dizisini dönüşümlü izliyorum 🤣🤣
Bugüne kadar takıntılı olduğum tek dizi: Outlander..
Hiç olmadım. Dizi izlemem ne yerli ne yabancı.. izleyemiyorum
1 tane yabancı dizi takip ediyordum o da araya girdi
Film/dizi pek izleyemiyorum ben. Atlata atlata beş dakikada bitiriyorum. 😅
Evet ben genelde internet üzerinden dizi izlemeyi severim
Dizi izlemek yerine daha yararlı şeyler yapıyorum.
Öğretici dizilerde var insanı araştırmaya iten ve bilgi veren. Özellikle bilimkurgu ve polisiyeler.
Tarihsel dizileri önermem aşk meşkle bozmuşlar kafayı alayı.
@aynadakiajan çok haklısın bayım.
9 tane dijiyi takip ediyoyum ama ujun jamandıy ijlemiyoyum hiçbirini
Hayır 1 diziyi takip ediyorum, ama eski dizileri ara ara açıp izlemeyi severim
Çok çok nadir izlerim en sonra chernobyl izlemiştim oda kısa bir dizi olduğu için izlemiştim.
sakla beni dizi si hayatımı yaşıyor şu dizi benim naz ım o dizide ben sadece bi farkımız var onun kadar merhametsiz ve kaba değilim🥹
Dizikolik değilim şu an sadece gaddar izliyorum omdq tam bir bölümü bitiremiyorum bile kesik kesik izliyorum.
sadece kızılcık şerbeti
Dizi seyretmiyorum
Dizi izlemeyi sevmiyorum.
Evet dizi izlemeyi severim
Hiç bir dizi takibimde değil.
çok nadir dizi izlerim
Sadece Ömer dizisini izliyorum
Pek değilim 2 tane dizi takip ediyorum
Değilim. Dizi sevmem izlemiyorum da
Hayır dizi kolik değilim))
Dizi izlemem
Hayır değilim