Az önce Fox TV (Now) de, bir dizi fragmanı gördüm. Bir lise öğrencisi hamile kalıyor ve olaylar bunun üzerine dönüyor. Garipsedim. Eee ne var bunda, toplumda karşılaştığımız olaylar diyeceksiniz. Haklısınız. Toplumda 3 yaşındaki çocuklara tecavüz haberleri de okuyoruz. O halde bu tür konuları içeren filmler de yapılsın. Böylece topluma, her mahallede, her gün bu tip olayların olduğu algısı iyice enjekte edilsin. Normalleştirelim. Hatta sabah uyandığımızda, acaba bugün mahallede kim kimi hamile bıraktı diye komşuya soralım.
RTÜK Engellerse ifade özgürlüğü, baskıcı rejim deyip muhalefet edelim.
Ne dersiniz? Artık hep beraber, insanlıktan çıkmamızın vakti gelmedi mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır suç olmalı
Pedofili zengin hastalığı, her zenginin mutlaka bir çocuk fantezisi vardır. Haliyle evet
Zengin hastalığı olduğunu kabul etmiyorum. Bunun zengini de fakiri de yok. Daha kötüsü ise muhafazakar olduğunu iddia eden bir hükumetin olduğu ülkede böyle ahlaksızlıkların topluma kabul ettirilmesi.
Kabul etsen de etmesen de dünya çapında evrensel bir gerçeklik bu. Her ünlü, zengin ismin pedofili geçmişi veya süregelen pedofili faaliyetleri mevcut. Anadolu'da 16 yaşında evlendirilen kız çocuklarından yola çıkıp pedofiliyi anlamaya çalışman sığ sularda boğulmaktan öteye geçmez.
Konu Epstein davası ise bu sadece buz dağında bir buz kristali. Yıllardır, 10 yaşındaki çocuklara tecavüz için Hollanda'dan 60 yaş üstü sapıkları, Tayvan'a taşıyan charter uçakları var.
çok ilginç gerçekten. diziler de öyle değil mi kavga dövüşten kötülükten başka hiçbir şey yok çünkü toplumumuz da bunu istiyor
TRT de Gönül Dağı dizi var. Bazen izliyorum. Olaylar sıradan, güncel ve düzgün bir dil kullanılıyor. Yani demek istediğim, hem dinlendirici hem de toplumsal ilişkilerde kaliteyi yükselten bir dizi. Tabi marjinal davranışlarla, toplumun sinir uçlarında gezinerek prim yapma amacı gütmüyor.
Evet ama çok nadir böyle diziler. O yüzden uzun zamandır tv izlemiyorum mutluyum
Evet maalesef bildiğim kadarıyla sadece TRT, dizi yaparken bu tür konulara dikkat ediyor. Kötü olan ise, TV izlemiyorsanız sosyal medya ile daha çok zaman geçiriyorsunuz demektir ki o daha çok algı yönlendirmesi yapıyor.
😄 Haklı olabilirsin bunun farkındayım
Deepweb tvlere gelmiş desene. Sırf rating için yaptıkları şeylere bak. Yakında zoofili, nekrofili içeriklerde yayınlanırsa hiç şaşırmam
Zaten öyle olacak. Daha marjinal daha ilgi çekici olmak için her türlü ahlaksızlığın sınırlarını zorlayacaklar.
Anlık bir zevk için bu kadar ileri gitmeye gerek yok bence. Yapımlar yayınlanmadan önce RTÜK’ün vereceği para cezasına bile razı oluyorlar yinede yayınlıyorlar.
Nasıl bi soru bu ya? Azgınlığınız 18 lere de mi yetmiyor mk
Beyinin algılayamadığı sorulara cevap vermesen olmaz mı?
Kapak fotoğrafın beyninin işleyişini anlatıyor zaten rahat ol.
Kapak fotoğrafımın sorumdan çok ilgini çekmesi oldukça manidar. Keşke fotoma bakarak mastürbasyon yapmayı düşünmek yerine soruma odaklansaydın. Ama ilgi alanını belli etmiş oldun.
Sana bakıp mastürbasyon yaptığımı nereden çıkardın mk slğı profil resmin demedim kapat fotoğrafında kadını objeleştirmişsin
Soruyu sorma biçimin de yanlış rahatsız olduğunı başka şekilde ifade edebilirdin neresinden tutsan elinde kalıyor
Güzel bir gelişme. Sonunda soruyu okuyup anlamışsın. Açıklama bana düştü. Bu haliyle bile sana soruyu zorla okutabildiğime göre, başlığını böyle atmasam, sen değil yazmak, okumaya bile tenezzül etmezdin.
Ay tamam beeee öff
Kabul etmene sevindim. Benim hep kötü bir öğretmen olduğumu söylerler. Haklılar da. Çünkü ben meşe odunu ile döverek, öğretmeyi tercih edenlerdenim ;) .
Ya sen kimsin ne anlatıyorsun ne bu ego hayırdır? Meşe odunuyla dövüyormuş şeyini döv sen. Bu şekilde soruyu sorarak sen de algıda seçicilik yapıyorsun onu dedim ben sana SORUYU DETAYIYLA EN BAŞTA OKUMUŞTUM ZATEN MERAK ETME.
Diziler, sosyal medya sizin algınız ile oynarken, ben boş duracak değildim. Tabi ki algınızla oynayarak sorularımı hazırlıyorum ;)
🖕🏻
Çok naziksin. :D Biliyorsun, benim orta parmağımı göstermeye ihtiyacım yok ;)
Ülkemizin bir gerçeği bu durum
Değiştirmeyelim mi?
Rejim baskıcı ama RTÜK el atmalı bence
Şimdi TV de gördüm. Maalesef alıştırılıyoruz normal olduğuna.
çok haklısın
Bir abazan olarak sadece üzülüyorum. Abazanlığın da bir edebi vardı. Medya adımızı lekeliyor :)
ben genel olarak abazanlığı sevmiyorum keşke objelikten çıksanız başka meziyetiniz yok çünkü :D
Objelikten çıkmak? Bir kadın olarak, siz objelikten çıkmayı gerçekten istiyor musunuz? Cevabı bana değil kendine ver. Ben zaten biliyorum.
kadın olmak=obje olmak değil
bir insanın kendini objeleştirmesi tercihine bağlıdır şahsen ben obje değilim 2 gram fındık için veya 10 cm pens icin ömrümü objeliye adamıyorum vasıfsızlık cünkü :D
Siz en azınlıkta olanlardansınız. Konumuz ise siz değil, toplumdaki kadınların çoğunluğu. ;) Özellikle bu sitede.
genelleme yaptın ama farkındaysan tepki vermeme rağmen bana obje sıfatını sen yakıştırdın :D Allah akıl fikir versin ne diyim
obje olmak sadece kadinlara ait bi sıfat değil kadinlar yapinca obje erkekler yapınca delikanlı adam olmuyo ikiside objeliktir "bir abazan olarak sadece üzülüyorum" demek bile kalitesizlik yani
Kadınlar kendini obje olmaktan çıkarana kadar ben bu sıfatı kullanacağım. Lakin tekrar yazayım "bana" ifadeniz yanlış. Konu toplumsal. Tabi bu ifadenin de bir anlamı var. Ne kadar bencil olduğunuzu anlıyorum ;) Dünyanın merkezinde siz yoksunuz ;)
Ahshshshshhs tabi tabi dünyanın merkezinde sen varsın dünya için insanlık için çok büyük iyilikler buluşlar yaptında dünyanın merkezinde sen varsın :D obje seni
banane diğer kadinlar ne yaptiysa objemidir degilmidir beni ilgilendirmez ama bari abazanım demeyin mkk
"kadinlar yapinca obje erkekler yapınca delikanlı adam olmuyo" .. Haklısınız. Bakın ben bile kendimi obje olarak ortaya koyuyorum. Protest bir hesap olmak böyle bir şey. İronik davranmasam, kalitesiz olmasam, ilginizi çekebilir miydim? ;)
yok benim konsept bu genel olarak kalitesiz gordugum insanlara yorum yapiyorum
iyi sen obje olarak kendini ortaya koyuyosan konu kapanmistir
"kalitesiz gordugum insanlara yorum yapiyorum" ... İlginç... Sitede benim gibi düşünen insanlar olduğunu bilmiyordum. Diğer sorulara verdiğim cevaplara bakarsanız bunu anlarsınız :) .
senin gibi düşüneeen çookk insan var sitede full sizden dolu çunku neyse iyi geceler
eevr
Oldukça açıklayıcı bir cevap olmuş teşekkürler.
cok zamansiz bi an yazdım, yazamadim ondan. Haha
Detaylara inmen de güzel :D
ahhahahahha