Bitmiş bir insanı tekrar hayata döndürmeye çalışan filmleri sever misiniz?
Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bitmiş bir insanı tekrar hayata döndürmeye çalışan filmleri sever misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben sevmiyorum hiç bir şekilde
Severim. İnsanların yaşamlarına devam etmeleri için motivasyonlara ihtiyacı vardır.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Umudun olduğu her şey insanları çeker severim
Motive verir miydi size?
Tabii ki severim o yüzden kaliteli içerikleri her zaman tekrar izlediğim olur
Nolduğuna bağlı. Mesela Mad max filmi baştan çekildi, gayet güzeldi. Son hava bükücü filmi geldi, o kadar iyi değil.
Bahsettiğiniz filmler biraz fantastik kaçıyor benim baz aldığım filmlere sanki... ben biraz daha depresif bir adamın tekrar hayata bağlanmasından bahsetmiştim.
İyi bir senaryosu varsa, oyuncular da iyiyse neden olmasın...
Evet izlemesi güzel oluyor
Aynı durumu yaşadığım için severim
Yok bebolmayacak sacma işlerle pek ilğilenmem
Severim kesinlikle
Nasil mesela filmi izlemeden once hayatta degil miyiz 😅
Değişik bir yöntem 😅
Nasıl yani?
Yeniden hayata döndürülmek 😅
İnsan bir merhabaya bile hasret kalıyor.. bence böyle bir film etkili olurdu :)
Evet olabilir😅. Değişicekse her şey olabilir neden olmasın 🤭
Bu tarz yapıtları severim..
Anlamadım soruyu, filmdeki karakteri mi?
Evet filmdeki karakteri ama aynı zamanda da bize bir adım atmak için umut veriyor mesela...
Ölü bir karakterin geri gelmesinden bahsediyorsan sevmiyorum o konsepti. Fantastik filmleri severim ama ölen bir karakter geri gelince hiç bir heyecanı kalmıyor.
Ölü bir karakter derken gerçekten ölü değil :D sadece hayattan bağını koparmış depresif bir adamın bir sebebi yapmak zorunda kalmasından dolayı tekrar hayata bağlanma hikayesi.. motive verici yani umut veren bir film
Hee yükseliş hikayelerinden bahsediyorsun, severim evet. İyi işlendiği sürece film, dizi ve kitaplarda karakter gelişimi işlenmesine bayılırım.
Hepimi yeniden hayata dönmek istiyoruz çünkü 😁
Severim
İlginç gelebilir.
Evet severim.
Severim..
Yani severim
Severim evet
Bazen iyi geliyor
Tavsiye verir misin
Kısa ve derinden hissetmek istiyorsanız bahsettiğim konuyu temel alan bir kısa film var. ''Curfew'' 2012 yapımıdır. YouTube'da bulabilirsiniz.
Ama ben daha derinden ve ayrıntılı gözlem yapmak istiyorum diyorsanız ''Manchester By The Sea'' filmini izlemenizi tavsiye ederim. Biraz ağırdan alır ama keyif alırsınız.
Teşekkür ederim
Soruyu anlamadım ben
Mesela, tabiri caizse ölü gibi yaşayan bir adamın bir sebebi yapmak zorunda kalmasından dolayı hayata geri bağlanması sizi etkiler miydi? temelde böyle bir hikaye olsa...
Aaa evet motive edici güzel bi senaryo olurdu
Evet severim
Evet keyifli oluyor.
Sevmem alakam yok
Sevmem
sevmem
Severim
Severim güzel
Severim