Diziler & Filmler Şefkat Tepe izleyeniniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nedense izleyesim geldi 2 3 bölüm attık. Mal mıyım neyimjljlljljlhlh Güncellemeler+1 yıl Şahine benzeyenler yorum yapsın ahhaha. Gidim de devam ediym bari. İyi akşamlar ahsh Şefkat Tepe izleyeniniz var mı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. izlemedim hiç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Samanyolu TV vardı. Fetöcü diziler saçma sapan
Talha60 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cok guzel diziydi bugun bende bi bolum izledim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Karakterler çok samimi ve komik Yorumla Talha60 +1 yıl Tabi orası öyle Yorumla Soran +1 yıl Neresi kötü peki Yorumla Talha60 +1 yıl Ya leyla ölene kadar güzeldi ondan sonra baymaya basladı bence sürekli benzer bi operasyon sonra şunu kurtar şubu bitti hep boyle devam etti buda tabi baydı Yorumla Soran +1 yıl Ben Aslıyla Şahinin tanıştığı bölümden başladım oraları hep atladım uğraşamam hahah Yorumla Talha60 +1 yıl Sjsjsj ben cocukken cok izlerdim hem şunun hayalini kurardim bende acaba serdar gibi olup leyla gibi birini bulabilirmiyim diyede cok saf bi dusunce Yorumla Soran +1 yıl Ben Aslı gibi olup Şahin bulur muyum diyorum hala hayaller işte hahah Yorumla Talha60 +1 yıl Sen leyla ben mecnun misali 😅 Yorumla Talha60 +1 yıl Adın neydi Yorumla Soran +1 yıl He ya Yorumla Talha60 +1 yıl Biz bi şahin degilizde bi kordonluk var bizde :) Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. Üzerine bir de Tek Türkiye yapıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha yok Yorumla
siyahbeneklijaguar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eskiden izlerdim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin karakter? Bende küçükken izlerdim ve hep Kordon Celil di shshsjjw Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Cemal vardı 😃😃 Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Doktor vardı gundiler derdi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sonra doktor oldu benimki şimdi de Şahin shshshhs Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Hmm Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Güzel diziydi Serdarı paylaşamadilar yasemin , naza Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Meryem, Havin vardi Yorumla Soran +1 yıl Evet samimi dizi Yorumla siyahbeneklijaguar +1 yıl Öyle Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gundiii 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Doktor öyle diyor ne demek o :) Yorumla Suatbeyy +1 yıl canım gibi bir sey heralde Yorumla Suatbeyy +1 yıl Köylü demekmis Yorumla Soran +1 yıl Daha sempatik bir şey gibiydi sanki Yorumla Suatbeyy +1 yıl Bilmiyorum netten baktim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de beşinci boyuta başladım ya 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahhaha Salih vardı de mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bunu bırak da şu an napiyosun çok canım sıkılıyor benim de 😀🙃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Irodofog yıl z2010 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Krodogıje random o ne şifresi ya Yorumla Soran +1 yıl Shhshahsh nasıl random o be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdodoco çok garip demi yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Randomunu düzelt de gel öyle hahahha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
izlemedim hiç
Samanyolu TV vardı. Fetöcü diziler saçma sapan
Cok guzel diziydi bugun bende bi bolum izledim
Karakterler çok samimi ve komik
Tabi orası öyle
Neresi kötü peki
Ya leyla ölene kadar güzeldi ondan sonra baymaya basladı bence sürekli benzer bi operasyon sonra şunu kurtar şubu bitti hep boyle devam etti buda tabi baydı
Ben Aslıyla Şahinin tanıştığı bölümden başladım oraları hep atladım uğraşamam hahah
Sjsjsj ben cocukken cok izlerdim hem şunun hayalini kurardim bende acaba serdar gibi olup leyla gibi birini bulabilirmiyim diyede cok saf bi dusunce
Ben Aslı gibi olup Şahin bulur muyum diyorum hala hayaller işte hahah
Sen leyla ben mecnun misali 😅
Adın neydi
He ya
Biz bi şahin degilizde bi kordonluk var bizde :)
Üzerine bir de Tek Türkiye yapıştır
Hahaha yok
Eskiden izlerdim
En sevdiğin karakter? Bende küçükken izlerdim ve hep Kordon Celil di shshsjjw
Cemal vardı 😃😃
Doktor vardı gundiler derdi 😂😂
Sonra doktor oldu benimki şimdi de Şahin shshshhs
Hmm
Güzel diziydi Serdarı paylaşamadilar yasemin , naza
Meryem, Havin vardi
Evet samimi dizi
Öyle