Ya şu "İnci Taneleri" dizisini o kadar merak ediyordum. Sırf şu Dilber muhabbeti yüzünden izlemeden diziden soğudum yemin ediyorum.

Ya şu "İnci Taneleri" dizisini o kadar merak ediyordum. Sırf şu Dilber muhabbeti yüzünden izlemeden diziden soğudum yemin ediyorum.
Güzellemesinin yapılmaması gereken bir dizi ise itici gelir evet. Bir tanıtımdan anladık nasıl bir dizi olduğunu, izlemeye gerek yok bu diziyi. İstedikleri kadar güzelleme yapsınlar boş...
Death's Game güzellemesi yapmaya geldim yine sana. Kaçırma şu diziyi. İzle. Ölümü ve ölümün getirdiklerini anla.
Çoğunlukla övülen diziler genel de tırt çıkıyor. Örnek, Yalı Çapkını. Başladığı dönemde bu sahip olduğu bu iğrenç hikâyeye sadece bir kaç bölüm dayanabildim. Pek çok diziyi çok övüldüğü zaman ben de izlemiyorum.
Beğeneceğinden 100/100% eminim. 8 bölüm.
Normalde fazla övülen diziler bende itilme hissi uyandırmıyor. Önceden oluyordu ama en sonunda dayanamayıp izlediğim hiçbir dizi izlediğime pişman etmedi. Mesela La Casa De Papel, Game Of Thrones, Euphoria tüm bu dizileri popülerken ve insanlar deli gibi överken izledim. Bazen insanların bir bildiği çıkıyor ama bazen😂
Ya orası muhakkak öyle :D
Aslında dizi çok güzel ama Dilberden kaynaklı çoğu kişi ön yargılı. Benim hoşuma gitti ama Dilber dans etmeye başlayınca kanal değişiyor tabi o ayrı.
Cevap
14Cevap
Bakmıcam izlemicem beni yalnız bırakma bu konuda zirveyi paylaşalım 😂
Beni pek etkilemiyor. yani ben hangi dizinin popüler olmasıyla ilgilenmiyorum pek. bir dizinin oyuncu kadrosu konusu ilgimi çektiyse bir bakıyorum ilk önce.. sonra karar veriyorum ama zaten bilindik yapımları terci hederim mesela bir film evreninin parçası ise ya da izlediğim bir dizinin devamı falansa zaten direk izlerim. ama hiç izlemediğim bir dizi ise önce araştırırdım. zaman kaybı olmaması için.
mesela şu an The witcher ve The Boys 4. sezonları bekliyorum
Bu diziden nefret ediyorum. özelikle şu dilberin elbisesini alıp dan edenlerden. pavyon dansına ve orada çalışan bir kadına nedir bu kadar hayranlık hiç anlamıyorum
Ben izledim yarımşar bölüm ama pek beğenmedim şişirilmiş bir dizi gibi geldi bana. Sen bahar’a başla da beraber küfür edelim baharın kocasıyla kaynanasına🙄
Tamam anlaştııkkk
Yabancılar için de aynı
Breaking Bad diye övdüler ilk sezonu bitiremedim.
The Walking Dead diye övdüler; 2 bölüm izleyebildim.
Vs...
Herkes tarafından izlenen popüler dizileri itici bulan bir ben miyim
Tamam
Kesinlikle beni daha da soğutuyor, samimiyetsiz bir biçimde övülüyor gibi geliyor.
Dilber dizide gösterilmiyo bile nerdeyse ahahhaah en fazla 2 saatte 10dk
Bence seversin izlesen 😀
Bu diziyi ben izliyorum. Ön yargılı olmamak lazım.
Sevdin mi
Bence abartıyorlar biraz. Şimdilik iyi gidiyor.
Yani gidip Dilber'in çalıştığı yer düzgün diyemem ama özenen de mal. Kusura bakmasın ama bizim milletin içinde var demek ki bir şeyler ve kılıf uyduruyorlar.
Özenen zaten pek normal sayılmaz
Biraz itici geliyor. Bir sevdadır dizisine bakabilirsin
Evet
Şey yap ya dans sahnelerini geç onun dışında dizi güzel fena değil
Hiç izlemedim izlemem de pavyon güzellemesi yapıldığı Apaçık ortada toplum da zaten özenmeye çok. meyilli kadının elbisesi yok satıldı pavyon dansı kursu falan açılmış aşırı saçma
Bazı popüler dizi boş çıkıyor. Özellikle Ermeni soykırımı destekleyen bir oyuncu müsveddesi ve teröristlere özgürlük savaşçısı diye adlandıran Yılmaz’ın yaptığı hiçbir iş izlenmez.
Diziler genel olarak bana itici geliyor zaten. Ama dediğin gibi güzelleşmesi yapılmayacak şeyler söz konusu ise iki kat daha itici geliyor.
Popüler kültür denilen olay bazen beni itiyor neden bilmiyorum ama çok hızlı popüler olan bir şey bana dayatılan bir ürünmüş gibi geliyor
Detayına katılıyorum.. Kızın dansı o kadar iticiydi ki diziden soğudum.. Yani kız dans edemedi o itti beni diyelim daha çok
Spoiler verilmediği takdirde istedikleri kadar güzelleme yapabilirler her diziye. Kendi irademle karar vererek bakarım izlerken. Övgü önemli değil.
Bazıları evet ama inci tanelerinin esas konusu dilber değil ve gittikçe pavyon sahneleri ilgi çekmemeye başlıyor.
İzlemedim … izlemeyi düşünmüyorum Tek ilgi çekici durum Yılmaz Erdoğan dizi çekmesi…
En sonunda beni de ekleyecekler diye korkuyorum 😂
Her bölümde konuk oyuncu mu olur 😂
Çok göze sokulan illa izle denilen hiçbir şeyi izlemiyorum. Cinsim bende ters tepki oluyor
Çok itici dizi uzun zamandır izlemiyorum 2020 den beri
Evet itici gelebiliyor ama inci tanelerini nedense beğendim
Ön yargiliydim izledim beğendim aşırı öyle aman aman pavyon sahneleri yoktu
Örnekteki dizi gibi aşırı göze sokulanları sevmiyorum, izlemem, izlemedim de.
Ben zaten böyle. Dizileri hiç sevmiyorum ve alhatan dizi izlemeye bırakmıştım 😂😂😂😂
Bizim saçma tipler övüyorsa o dizi izlenmez zaten.
Bu diziyi bende izlemedim 😀
Gereğinden fazla övülmesi itici yalnız hazar Ergüclu fena 🔥
Hiç izlemedim merak da etmedim çekmiyor beni
izlemiyorum öyle dizileri
Tv kanallarından hiçbir diziyi izlemiyorum.
Güzel değil dizi merak edenler için
Fazla abartılan bir dizi.
İticiler saçma sapanlar ve gereksizler izlenmemeli
O İnci Taneleri dizisini hiç izlemedim 😂
Yani insanın kusma durumu geliyor resmen
İzlemek istiyorum. Fakat henüz fırsat bulamadım
Dizi izlemiyorum hepsi birbirinden saçma
izleyenin kendisine saygısı yoktur bu arada da
İtici oluyor zaten
Gelmiyor
Evet
İzleme boş ver