Diziler & Filmler Moral bozukken modu yükseltebilecek bir film öneriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Filmlerle hiç aram yok ama boş kalmamak adına izlemek istiyorum, mod yükseltici film önerilerinize açığım yerli yabancı hiç fark etmez Güncellemeler+1 yıl Aşk harici her kategori olur Moral bozukken modu yükseltebilecek bir film öneriniz var mı? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
boşşşkoy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Böyle yapıcagına bir arkadaşınla konuşsan daha iyi gelir sana emin ol bunu çogunlukla film izleyen biri olarak söylüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu anda konuşabileceğim bir arkadaşım yok, o yüzden filmlere sığınıyorum mecburen Yorumla boşşşkoy +1 yıl Yanlış anlamazsan tabi sizde uygun görürseniz sohbet edelim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevginin gücü 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada bu aşkla pek ilgili olduğu söylenemez güncelleme eklemişsiniz belirtmek istedim:) Yorumla Soran +1 yıl Yok yok, ben daha fazla öneri gelsin diye yazdım, sizin yorumunuz için değildi yani, çok teşekkür ediyorum😊 birkaç filme ihtiyacım olacak çünkü, uyuyamayacağım gibi görünüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tmdır iyi seyirler 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle yapıcagına bir arkadaşınla konuşsan daha iyi gelir sana emin ol bunu çogunlukla film izleyen biri olarak söylüyorum
Şu anda konuşabileceğim bir arkadaşım yok, o yüzden filmlere sığınıyorum mecburen
Yanlış anlamazsan tabi sizde uygun görürseniz sohbet edelim
10 things I hate about you
Kurtlar vadisi suriye bölümleri
Sevginin gücü
Bu arada bu aşkla pek ilgili olduğu söylenemez güncelleme eklemişsiniz belirtmek istedim:)
Yok yok, ben daha fazla öneri gelsin diye yazdım, sizin yorumunuz için değildi yani, çok teşekkür ediyorum😊 birkaç filme ihtiyacım olacak çünkü, uyuyamayacağım gibi görünüyor
Tmdır iyi seyirler 🙂
Limit yok