Serinin tüm filmleri kalıcı olarak Blu TV kütüphanesine eklenmiş. Hafta sonu Harry Potter gecesi yapılsınnnn!

Serinin tüm filmleri kalıcı olarak Blu TV kütüphanesine eklenmiş. Hafta sonu Harry Potter gecesi yapılsınnnn!

Ben sevdiğim arkadaşımla izlemek isterdim.. ama zaten çok izledim hatta bazı replikleri ve sahneleri de hala aklımda.. normal de başta ön yargım vardı popüler olduğu için ama sonra bir arkadaşım tavsiye etti.. sen lotr seviyorsun harry potter da seversin mutlaka seriyi izlemelisin şeklinde ben o günden bu yana izliyorum ve ara sıra bazen video kiliplerine denk geldikçe de bakarım her zaman.

Bence insanların çoğu izlemiştir ya izlemeyende vardır. O şeyi kalmadı televizyonda başka bir şey olmazdı bunu yayınlarlardı ya Yeraltı Canavarlarına bakacan ya buna şık yoktu. Şimdi bunun için Blue TV alır mıyım almam ama eskiye dönsek tüplü televizyon zamanlarına izlerim tabi. Fakat üyelik alıp açıp bakmam her yerde var zaten ölü yatırım.
Ben bu seriyi izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Çıktığı yıllarda izlemiş olsaydım severdim yüksek bir ihtimalle fakat şu an izlesem hiç sevmeyecekmişim gibi bir his oluşturuyor içimde.
Cevap
19Cevap
Yılbaşı gecesi izlerdim genelde …
burada da bir bence bırakmıştım:
Süperr. Her ne kadar ezberlemiş olsam da artık her zaman yeniden izlenebilir 😅
Eskiden sever izlerdim de artık sıktı. Hele o ilk bir kaç filme tahammül edebileceğimi bile sanmıyorum.
Yok ki şöyle bir HP evrenini çok seven bir sevdiceğim, birlikte oturup tüm filmleri baştan aşağı izleyelim... :/
İnternette var istedigim zaman açıp izliyorum zaten hatta dvd olarak bile var dizisi çıkacak diyorlardı o ne olduysa
Bütün replikleri ezbere bildiğim için artık izlemiyorum.
Kardeşimle izlemek istiyorumm
Sevgilim çok seviyorum. Kullanışlı ilgi çekici harry potter ürününü ya da tasarımını nereden alabilirim bilen var mıı?
En az 10 kez izledim ezbere biliyorum hermoni aşkindan 😀
Ben daha bir kaç hafta önce bitirdim, hayatlarımız da böyle güzel olsa keşke
Hiç harry potter izlemedim
@bynarcos aşkımla başlayalımm
seninle hiç fenomenle film izlememiştim
hiç çekici gelmiyor bu seri bana
Çok izledim. Denk gelirse tekrar izlerim.
İzledim izleyeceğimle zaten.
Harry potter i o kadar beğenmedim
hiç izlemedim bana pek hitap etmiyor gibi
Daha gundemdeki yapimlardan beklerdim
50 kere izledik zaten
Tüm seriyi 75 kez izledim
Netflixte de vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Normal şartlarda da izlemedim izlemem
Hiç izlemedim. Çok mu şey kaçırdım acaba?
Sanırım yine tek izliycem
Eskiden ne izlerdk be hey gid günler djsss
Aleyna ile.
Ben izlemiyorum
Hic izlemedim
Yalniz izlerim
Hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?