Snowpiercer izleyenler dizide en çok dikkat ettiğiniz şey nedir?

BU DİZİYİ İZLEYEN VAR Mİ ARKADASLAR?

ÖNCE DİZİDE DİKATİMİ ÇEKEN EN GÜZELVEN MUHTEŞEM NOKTAYI SÖYLEYEYİM. HA BEN FAKİR BİRİSİ DEĞİLİM NORMAL RAHATLIKTA HAYAT YAŞIYORUM AMA NE BİLİYİM ÇOK ÇOK ÇOK ZENGİN DE DEĞİLİM. NORMAL EVİM ARABAM VAR BEKAR VE CANIM İSTEDİGİNDE ÜLKEMİN HER YERİNİ ya da 5 6 ULKEDE GEZEBİLECEK KADAR ZENGİNİM ODA 1 AY MAKSİMUM YANİ BUNU NEDEN BAHSETTİM. ONCE BENİ BİLİN EZİK BU EZİK OLDUĞU İÇİN FARKETTİ DEMEYİN. BENİM FAKİR ARKADAŞIM DA VAR EVİME GELİR ZENGİN DE VAR EVİME GELİR. ALLAH ÇARPSIN BEN YAPMAM FAKİR ZENGİN SINIF AYRIMI ÜLKEMDE DE OLSUN DÜNYADA DA O SINIF FARKLARİ İNSANLAR VAR BİLİYORUZ DEGİL Mİ? BU DİZİDE EN COK O DİKKATTİMİ CEKTİ İNSANİ KÜÇÜK BİR ODAYA KOYSAN DA ya da BİR DÜNYADA SON KALMİS TRENE VEYA MUHTESEK ZENGİNLİKTE Kİ KOSKACA GEZEGENE HER YERDE SINIF FARKİ KOYUYOR. RABBİM GELECEKTE YANİ ÖLDÜKTEN SONRA BUNUN HESABINI YAPANDAN DA SORGULAMAYANDA DA İLK OLARAK BUNUN HESABİNİ SORACAKTİR. SAYGİLAR

Ben yeni keşfettim tabi biraz kavga ve gürültüsü olan yani şiddeti kan, hırs gibi görüntüleri var öyle şeyler bende pek sevmiyorum ama oraları pek görmezden gelirseniz mükemmel bir dizi öneriyorum izlemeyenlere bana kimse tavsiye etmedi bir yerde de görmedim denk geldi NF de cidden güzelmiş sürükleyici 3 sezon birde böyle kıyamet sorası filmleri seven insanlarımız varsa lütfen izlesin ve biz insan oğlunun küçük bir tren de olsa ya da dünyanın en büyük uydusunda da olsa sınıf farkı koyduğunu kendini üstün gördüğü orada görüyoruz. Tabi öyle devam etmiyor orada bir süre sonra ama öyle.

Snowpiercer izleyenler dizide en çok dikkat ettiğiniz şey nedir?