Diziler & Filmler Sevdiğiniz hangi dizinin/filmin yapımında olmak isterdiniz? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Keşke böyle muazzam bir yapımda ben de yer alsaydım dediğiniz dizi/film var mı? Sevdiğiniz hangi dizinin/filmin yapımında olmak isterdiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tarihi bir dizi de güçlü ve savaşçı bir kadını canlandırmak isterdim ve ya şamanı. Türk tarihi dizisi olmasın mümkünse. Türkten çok Araplar anlatılıyor sanki. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Joker tabi ki de 2 0 Yorumla
umut088 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Masumlar Apartmanındaki Han olmak isterdim, ki zaten oyum. 😅 1 0 Yorumla
Butterfly_girll Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Tarihi filmlerden birinde oynamak isterdim, mümkünse kadınların gücünü anlatan tarihi bir film. 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Truman show 2 4 Yorumla umut088 +1 yıl Hahaha, bazen kendi hayatımı öyle düşünüyom. 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Bende keşke öyle olsa 🤣 Yorumla umut088 +1 yıl Sorun şu ki bir sefer içine girdinmi daha kurtuluş yok. Ne dersin, ben Neo olayım sen Trinity, dünyayı Matrixten kurtaralım. 😎😂 Yorumla umut088 +1 yıl Hoşuma gidiyo artık 🤣 Yorumla