Güncellemeler
+1 yıl
Asmr nedir diyenler için;
Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.
Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben sinir olanlardanım ama zevk meselesi yani dinleyene de lafım yok
Bitane koreli kadın var yemeği önce yapıyor sonra oturup yiyor çok seviyorum onu izlemeyi.
Her asmryi sevmem
Evet evet seçiciyim bende mesela bu aralar cilt bakım konulu olanlara sardım
Hiç bulaşmadım buluşmayı da düşünmüyorum, bir şeye merak salarsam dibine varmadan bırakmam.
Şşşşt bende biraz böyleyim. Dibine varıp dibini sıyırıyorum
Ahaha ciddi mi 😅
Evvet
Yok dinlemiyorum, yagmur ve kus sesi tercihim.
Asmr olmadan uyuyamıyorum desem 🤌
Evdekilerde çok laf ederdi şimdi onlarda alıştı 😂
Yok ya uyuz oluyorum o seslere ağız şapırtısı sesi gibi
Yemek asmrları beni sinir ediyor ama hikaye anlatılan, kitap okunan asmrlar güzel severim.
Ben arabaları bile asmr inceleme videoları olarak izleyemiyorum.
Yemek yemeli olanlar dünya da var olmaması gereken şeyler.
Asmr ne ben ilk defa duydum.
Haaaa şu mesele. Eyvallah açıklama için.
Bu konu hakkında ki düşüncem. İse şöyle.
Frekans önemli hayatımızda bir çok şeyde frekans var. Elektronik aletler den , insanlara, hayvanlara kadar.
İnsanların bir birine karşı ilk düşüncesini oluşturan frekansa aura deniyor. Bu karşı tarafı ön görülü olarak degerlendirme oluyor. Çünkü frekansi tutunca direk istemsiz hoslaniyor ya da hoşlanmıyor.
Frekans konusundaki bu çok çeşitli yelpazede elbette müzik ve melodiler var.
Mesela Osmanlı devletinde bir çok makam var. Bu makamlarda yapılan muziklerin sağlıkla ilgisi vardır. Mesela nihavent makamı pskolojik hastalar için. Başka bir makam bel fıtığı olanlar için. Bu şekilde bir çok hastalık alanı için tedavi olarak kullanılmıştır. Dünya çapında bir çok ülkede yapılmıştır buna benzer çalışmalar.
Lakin endorfin konusundaki olaya katılmıyorum. Çünkü endorfin sessiz ve karanlık bir ortamda hatta zifiri karanlıkta, en iyi şekilde çalışması üretilmesini gösterir. İyi bir melodi ile rahatlamak mümkün evet, ki zaten gün içinde bile herkes o an ki duygu moduna ya da mod değiştirmek için müzik gücünü kullanıyor. Ama bu endorfin de bence mümkün olmaz.
Ricalar efenim. Süper bir yazı olmuş. Evet o nihavent makamını duymuştum.
Teşekkür ediyorum bu güzel yorum için
Estfurllah teşekkür etmeyin. Nazik hareketinizle açıklama notu için sağ olun. Ben geç duydum 12 makam ve 12 hastalığın tedavisi diye. Eline yüreğine sağlık
Rica ederim
seyrediyorum nasıl ağzına atıyorlar o kadar yemeği
Ben cilt bakım konulu olanlara taktım kafayı bu aralar
5 senedir izlemeden uyumam bir askerde ara verdim
Fotodaki gibi değil de farklı asmrler güzel oluyor
Yok yav gereksiz
çok saçma bir insan niye yemek sapırtdatma izler ki
İk defa duydum
İzlerken bunalıyorum
İzlerim
hayatımda gördüğüm en s. lakça şey
Severim