Merhabalar Herkese 🎬🍿

Bir insanın çocukluğunun konu alındığı filmleri sever misiniz? Tamamen gerçek hikaye olması şart değil.
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Bir insanın çocukluğunun konu alındığı filmleri sever misiniz? Tamamen gerçek hikaye olması şart değil.
Temelde biyografik filmleri sorduğunuz kanısındayım. Sevdiğim bir kişi ise biyografisini okumayı da izlemeyi de severek yaparım. İlham alabileceğim çok şey çıkıyor. Ya da kendi röportajda hayat dersleri verebiliyor.
Tam olarak biyografi filmi değil. Kurgu veya biyografi ama çocukluk odaklı
Ben severim ama çok fazla sevmiyorum. çünkü sıkıcı oluyor bu tür filmler yerine daha çok Gizem gerilim psikolojik.. ya da fantastik türleri seviyorum yani biraz da hayal gücü içeren filmler.. biyografi türünde ki filmler bunaltıcı oluyor
Cevap
10Cevap
Evet severim, mesela kendi çocukluğum da çok renkliydi. Film olsa hiç de fena olmazmış 😅
Yönetmen ayarlamamız yok mu😂
Bir insanın çocukluğu onun herşeyidir çocukluk çok özeldir severim ama izlemek istemem sıkıcı gelebilir😄
Evet seviyorum. Kendi çocukluğumu anıyor, kendi çocukluğumu arıyorum.
Evet severim. Hayat hikayelerini merak ederim. Genel de okuduğum kitaplar bunun üzerine.
Severim,, ve izlemeyi tercih ettiğim film türleri arasında,, yaşanmış hayat hikayeleri
Gerçek biyografi filmleri severim. Senaryo olanları pek izlemiyorum
Kimin anlatıldığına bağlı olarak değişir diyelim
senin çocukluğunun filmini çeksek mi
Çekelim mi harbi
İzlemedim bilmiyorum pek filim izlemem
Yok bana çekici gelmiyor
Animasyonlardan hoşlanırım
Özellikle ilgimi çekmiyor
Pek sevmem
Evet güzel olur
Severim aşkım
@DorothyBabe ve seni öpüyorum tatlı yanaklarindan aşkom 😘💗