Diziler & Filmler Spartacus izleyen var mı? k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Muhteşem bir diziydi sezarın bakireliğini kaybetmesi dışında Spartacus izleyen var mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. çok eskiden izlemiştim 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İlk izlediğim yabancı diziydi.Çok iyi 0 3 Yorumla k1ssee +1 yıl Yenisi çıkacakmış ashuru anlatacakmış köle iken yaşantısını anlatacaklar galiba Yorumla ByToRo +1 yıl Allahın suriyelisinin neyini anlatacaklarmış :D en sövdüğüm karakter. Yorumla k1ssee +1 yıl Bende çok sövdüm ona özellikle o maden sahnesinde kölelerin kimliğini deşifre ettiği an . gladyatör olmak için kıçını yırttı ama almadılar sonra intikam duygusu bastı herifi gladyatör olsaydı ihanet etmezdi aslında Yorumla
FerhatCan24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl On numaraydı o sahne bir de tiberiusun çadırı kapaması falan ilk görünce ne gülmüştüm :D 0 1 Yorumla k1ssee +1 yıl Ama hak etti :D Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İzleyeli 10 yıldan fazla olmuştur vay be 0 7 Yorumla k1ssee +1 yıl Yenisi çıkacak Yorumla Medical34 +1 yıl Şu 1. Sezondaki Spartacus gerçek hayatta ölünce çok üzülmüştüm. Nasıl yenisi çıkacak nerede çıkacak Yorumla k1ssee +1 yıl Hikaye devam etmeyecek bitti zaten bende baya üzüldüm onun ölümüne . ashurun evi adlı bir dizi çıkaracaklar köleyken yaşadığı hayatı anlatacak Yorumla k1ssee +1 yıl bu yıl içerisinde yayınlanacak diyorlar ama bakalım Yorumla Medical34 +1 yıl HBO mu yapacak yoksa herhangi bir platformda mı çıkacak Yorumla k1ssee +1 yıl Starz. 10 bölüm olacak diyorlar Yorumla Medical34 +1 yıl Spin off geliyor süper Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzlemedim 0 2 Yorumla k1ssee +1 yıl İzlemeni tavsiye ederim değer Yorumla Aristokratımsı +1 yıl İzlemeyeceğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok eskiden izlemiştim
İlk izlediğim yabancı diziydi.
Çok iyi
Yenisi çıkacakmış ashuru anlatacakmış köle iken yaşantısını anlatacaklar galiba
Allahın suriyelisinin neyini anlatacaklarmış :D
en sövdüğüm karakter.
Bende çok sövdüm ona özellikle o maden sahnesinde kölelerin kimliğini deşifre ettiği an . gladyatör olmak için kıçını yırttı ama almadılar sonra intikam duygusu bastı herifi gladyatör olsaydı ihanet etmezdi aslında
On numaraydı o sahne bir de tiberiusun çadırı kapaması falan ilk görünce ne gülmüştüm :D
Ama hak etti :D
İzleyeli 10 yıldan fazla olmuştur vay be
Yenisi çıkacak
Şu 1. Sezondaki Spartacus gerçek hayatta ölünce çok üzülmüştüm. Nasıl yenisi çıkacak nerede çıkacak
Hikaye devam etmeyecek bitti zaten bende baya üzüldüm onun ölümüne . ashurun evi adlı bir dizi çıkaracaklar köleyken yaşadığı hayatı anlatacak
bu yıl içerisinde yayınlanacak diyorlar ama bakalım
HBO mu yapacak yoksa herhangi bir platformda mı çıkacak
Starz. 10 bölüm olacak diyorlar
Spin off geliyor süper
İzlemedim
İzlemeni tavsiye ederim değer
İzlemeyeceğim
İzlemiştim full +18
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!