Ortada hic sebep yokken saldirganca yorum yapan sen deli olan ben mi. Seni kim kudurttu bu kadar da etrafa negatif enerji sanıyorsun. Kim kudurttuyss eline saglik bu arada kudurasin varmis yakismis ama ben kopek egitmeniyim terbiyen benden sorulur cicim
Hahahah kendi kendine beni obez olarak hayal etmen peki 😂😂Ben manken gibi kizim lan ayi gibi olan sensin kollara bak tam bi tosunsun gelmis bana obez diyo gormeden 😂😂
Nerden biliyon oyle olduklarini? Asil ezik olan sensin abazan dumbelegi gizli uye olan beni dusunup dusunup halleniyordun az once butun gizlileri obez olarak mi hayal ediyorsun bide senin hayal dunyana sokim.
Beni kimse kole yapamaz ben efendi olmaya gelmişim bu dunyaya. Yanimda olsaydin sana yapacagim ilk sey suratina tukurmek sonra da ayaklarimin onunde diz cokturup suratina esemek olurdu
Zekasi geri olan sensin saygisizlik yapmadsn insanlarla konusmayi bilmiyorsun benim kolelerim bile senden daha akilli gerci bazilari senin gibi maldi kafalarina vura vura ogrettim
Ay iqsuz ya bula bula bunu mu lafi mi buldun bide bana gerkli demistin hic yaratici degilsin hayatinda duymadığın kufurleri ettim be sana senin ise soylediklerin hep ezber hep ezber seni birileri kafani duvarlara vura vura vura hard bir sekilde becermis heralde saksiyi calistiramiyorsjn
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Instagramda izlediği dizinin storysini paylaşmış hemen bende açtım beraber izliyor gibi hissediyorum normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
daha bu ne? aşk insana neler yaptırır tahmin bile edemezsin.
Neler yaptirir?
Iyy çok malsın ya midem bulandı şu an
Neden ki
Aşktan anlamaz misin sen çok kabasin
Anlarım bence ama seni anlayamadım abi yani
Neyini anlayamadin ki çok seviyorum iste
Onu dusunuyorum surekli sende bana hakaret ediyorsun cok ayip
Beraber izliyormuş gibi hissetmen çok saçma knk
Tamam pardon bir daha hakaret etmem ya
Allah razi olsun ya
Always
Ne bileyim soyle bir his tam olarak ayni seyleri yaptigimiz icin mutluyum gibi gibi tarifi zor
Tamam knk görüşürüz
Sie ne goruscem senle
Senin gibi serseriyle ne isim olur durup dururken insanlara hakaret ediyorsun
Ya tamam bi sektir git aq
Terbiyesiz velet tam bi ergensin
Tabi tabii git ötede ağla aq
Koca kafali kucuk beyinli ibn gorende adam sanar 5 yasindaki cocuklar senden akillidir
Tamam knk
Knkn degilim ben senin olsan olsn pompacin olurum
Az değilsin ha çakal 😂
Hosuna gitti bakiyorum 😂😂
Öyle öyle 😂
Ac poponu yavrum 20 cm geliyoooohhhh
Iyy bı sektir git artık aq
Ben sektorip gitmem sekip giderim gel bi sekeyim sana iri ve diri zenci dildosiyla
Tamam kral
Lan ben kraliceyim kralice hanim diyceksin
Demiyorum paşam
Demessen 20 cmlik sopayi agzina agzina vururum
Olum bak yakalarsam siqerim seni
Senin skin de mi var aw beyni yok ski var ise bk awk
Bu arada beni skecek adam anasinin karnindan dogmadi
Ne diyorsun olum anlaşılmıyor hoşuna gitti heralde elin ayağın titredi
Tam karşında koçum
Senin gibi kac tane kroyu hanim hanimcik yaptim haberin yok
Ahahahaha sokakta görsen ıslanırsın aq 😂
Ulan iki mesaj yazdik hemen asik oldun cinsellik istiyorsun amma irispi ciktin ya
Ne diyorsun lan gizli üye
Ay seni sokakta gorsem yolumu degistiririm hav hav hav seni mi dinliycen
M **
Khbesin diyorum
Havlama mal aq gizli üyesi seni
Lan sen ezik malın tekisin 😂
Havlayan sensin duygusuz sen ne sevmeden anlarsin ne sevilmeden varsa yoksa hav hav hav hav
Ben burada asikimi anlatiyorum sen satasmaya yer ariyorsun kuduz musun kuzum?
Olum ikide bir havlama deli misin nesin 😂😂😂
Sen yüzsüzsün ama sektir git dedim dedim gitmedin
Ortada hic sebep yokken saldirganca yorum yapan sen deli olan ben mi. Seni kim kudurttu bu kadar da etrafa negatif enerji sanıyorsun. Kim kudurttuyss eline saglik bu arada kudurasin varmis yakismis ama ben kopek egitmeniyim terbiyen benden sorulur cicim
Sen bana sektir git diyemezsin ozur dileyeceksin once sonra susacaksin adam olacaksin
Benim sorumda bana hakaret etme hakkin yok
Saciyorsun*
Ahahahaha olum ne uzun uzun yazıyorsun tam bir siq kafalisin ya ben pardon filan dedim sen küfür etmeye başladın aq malı
Ay kıçımın kenarı sen kimsin ya totoş
Aq ergenine bak ya kalk bı sektir git
Hak ettin cunku bu sana ders olsun birdaha kimseye kirici yorum yapma
Totos mu ahahhaaha
Ay sen top musun bu kufurleri güzel kardeşim kullaniyor 😂
Sanane aq hadi bitti mi sektirip gidiyor musun
Gaylar *
Özür dilerim abla dersen affederim seni
Hadi hadi obez gizli üye boş yapma artık
Sen babacığım dersen ben de derim
Hahahah kendi kendine beni obez olarak hayal etmen peki 😂😂Ben manken gibi kizim lan ayi gibi olan sensin kollara bak tam bi tosunsun gelmis bana obez diyo gormeden 😂😂
Ne babasi lan host senden olsa olsa kole olur bana
Gizli üyelerin hepsi ezik ve obez kral paşam anladın mı ahahahaha aq malı ya 😂 seni çok köle yapmışlar heralde fantezin var sanırım 😂
Nerden biliyon oyle olduklarini? Asil ezik olan sensin abazan dumbelegi gizli uye olan beni dusunup dusunup halleniyordun az once butun gizlileri obez olarak mi hayal ediyorsun bide senin hayal dunyana sokim.
Ahahahaha tam bir ergensin mal ya sen kendini ne sanıyorsun yok beni düşünüp düşünüp diyor ya igrençsin aq
Beni kimse kole yapamaz ben efendi olmaya gelmişim bu dunyaya. Yanimda olsaydin sana yapacagim ilk sey suratina tukurmek sonra da ayaklarimin onunde diz cokturup suratina esemek olurdu
Yalan mi skeyim seni diye yalvariyordun
Iyy senin zekan da geri 😂😂 neyse maymuncuk yol al artık cidden baydın tam bir ap talsın
Kim neye yalvarıyor lan
Zekasi geri olan sensin saygisizlik yapmadsn insanlarla konusmayi bilmiyorsun benim kolelerim bile senden daha akilli gerci bazilari senin gibi maldi kafalarina vura vura ogrettim
Herseyi
Eger kendini gelistirmek istersen gel kolem olarak ise basla bu dusuk zeka ile daha fazla surunme
Ahahahahaha kendini Kleopatra mı sanıyorsun küçük fah işe sıkıldım senden ya
Senin yanında benim İQ daha da düşer
Fh ise sensin tipinden belli sen kesin konsluk yapiyorsun bir pavyonda
Yok canım jigololuk yapıyorum anana sorabilirsin
Yok lan sen iqsuz oldugundan algilayamadigin seyleri sacma buluyorsun ben senin tahtalarini tamamlayip iqnu yukseltcem merak etme o is bende
Anami katmasana gevsek
İyice pislestin ya
Ben ailene sovmedim hic farkindaysan
Ha çok pardon ya kaptırdım kendimi sorry tamam aile yok
Anadan kalma meslek heralde benim annem seni tanimiyormus ama anneni taniyormus malum adi baya çikmis biliyorsundur 😂😂😂😂
Aa seni de taniyormus o. c medical mi dedi evet dedim 😂
Ama seninle bir iliski falan olmamis
Bacına beni sor tanır aq
Bacim da taniyormus anani pazarlarken gormusler annemle beraber seni cok unlu bir cano tebrikler canım
P... wwezo
imissin*
Bu arada sanırım sen benim kızımsın DNA testi yaptıralım
Ay iqsuz ya bula bula bunu mu lafi mi buldun bide bana gerkli demistin hic yaratici degilsin hayatinda duymadığın kufurleri ettim be sana senin ise soylediklerin hep ezber hep ezber seni birileri kafani duvarlara vura vura vura hard bir sekilde becermis heralde saksiyi calistiramiyorsjn
Geri zkli dmistin*
Hayır artık açıklama yapmanın vakti geldi büyüyorsun sonuç olarak gerçek babanı öğren yani ben annene söylemiştim söylesin sana diye söylememiş
Artık babacığım diyebilirsin
aşk.. normal değil bence
Nedennn
insana kendini unutturuyor
vay eziq
Ne alk abi
eziğim demişsin
Kiyamam be
🥹😢😢
hayir cok tatlisin
Teşekkur ederim aşkim 🥰
Yuh ya