Diziler & Filmler Belgeselini merakla beklediğiniz bir isim var mı? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun dünyası film dünyasıyla karıştıran usta yönetmen Hideo Kojima’nın belgeseli geliyormuş 23 şubatta Disney+’a. Daha bugün dedikodusunu yaptık arkadaşla. Ancak bu kadar güzel bir haber olabilir. 😅 Belgeselini merakla beklediğiniz bir isim var mı? Cevapla Film Soruları Belgesel Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben 😂 1 4 Yorumla Menethil +1 yıl Yapımcı kim? KS mi? Sjssjj _Güneş____00 +1 yıl En yakın, her şeyimi anlattığım iki dostum. _Güneş____00 +1 yıl KS'ye bırakırsam kesin trajikomik bir şey ortaya çıkar. 😂😂Olmayanı da yazıp oynatırlar. Menethil +1 yıl Sjsjssjsj
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Ronaldonun karısının 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben 😂
Yapımcı kim? KS mi? Sjssjj
En yakın, her şeyimi anlattığım iki dostum.
KS'ye bırakırsam kesin trajikomik bir şey ortaya çıkar. 😂😂Olmayanı da yazıp oynatırlar.
Sjsjssjsj
Ronaldonun karısının