Diziler & Filmler Breaking bad mi game of Thrones mu? İkizlerburcuolanboy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sadece game of Thrones u izledim son sezon hariç hepsi iyidi bayıldım breaking bad izlicem ama ilk 3 sezon sıkıcı diye duydum ilk 3 sezon sıkıcı ise izlemem ki Breaking bad mi game of Thrones mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Breaking bad 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Neden pekiii
jorah_mormont Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok farklı işler. Kıyaslanamaz bence. İkisi de çiçek. 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Haklısın merak ettim 😁 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Haha ikisini de izlemedim 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl İzlemelisin Yorumla
_Aşmayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkisi de güzel got daha heyecanlı 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Dimi 🥳 peki breaking bad in ilk 3 sezon nasıl
melsez13 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Breaking Bad tabiiki 0 11 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Neden bebiş, 😁 Yorumla melsez13 +1 yıl İzledim güzel çünkü öbürü hiç dikkatimi çekmedi Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Game of Thrones ya nasıl böyle bi film dikkat çekilmez izlee kiz Yorumla melsez13 +1 yıl Vaktim de yoktur sabrımda dnfmf ama bakarım belki yazın Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl 😂😂 ahahah tamam sevdim kız seni bu arada böyle yakın davranıyorum ama merak etme gayim ben abazalik etmem Yorumla melsez13 +1 yıl Sorun yok bende bakmam zaten sevgilim var 😄 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl :) ne güzel Allah mutlu mesut etsin Yorumla melsez13 +1 yıl Amin amin. Onunla tanıştığımdan beri hayatım değişti yok böyle bir şey darısı sana dndn Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Amin amin ben zengin istiyorum da oda ruyamda jwjwj Yorumla melsez13 +1 yıl Fjfkkf Fatik aklıma geldi zengin diyince Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Fatikler kapatılsın jwjw Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Breaking Bad 0 1 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Neden Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Break bana göre 0 3 Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Neden peki game of Thrones u da izledin mi Yorumla Boavistaa +1 yıl 1 bölüm izledim de güzel olabilir ama bana hitap etmiyor eski filmleri sevmem Yorumla İkizlerburcuolanboy +1 yıl Bence devam etmelisin tavsiye :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Breaking bad
Neden pekiii
Çok farklı işler. Kıyaslanamaz bence. İkisi de çiçek.
Haklısın merak ettim 😁
Haha ikisini de izlemedim
İzlemelisin
İkisi de güzel got daha heyecanlı
Dimi 🥳 peki breaking bad in ilk 3 sezon nasıl
Breaking Bad tabiiki
Neden bebiş, 😁
İzledim güzel çünkü öbürü hiç dikkatimi çekmedi
Game of Thrones ya nasıl böyle bi film dikkat çekilmez izlee kiz
Vaktim de yoktur sabrımda dnfmf ama bakarım belki yazın
😂😂 ahahah tamam sevdim kız seni bu arada böyle yakın davranıyorum ama merak etme gayim ben abazalik etmem
Sorun yok bende bakmam zaten sevgilim var 😄
:) ne güzel Allah mutlu mesut etsin
Amin amin. Onunla tanıştığımdan beri hayatım değişti yok böyle bir şey darısı sana dndn
Amin amin ben zengin istiyorum da oda ruyamda jwjwj
Fjfkkf Fatik aklıma geldi zengin diyince
Fatikler kapatılsın jwjw
Breaking Bad
Neden
Break bana göre
Neden peki game of Thrones u da izledin mi
1 bölüm izledim de güzel olabilir ama bana hitap etmiyor eski filmleri sevmem
Bence devam etmelisin tavsiye :)