Diziler & Filmler Bu kutsal saatte sizi birlikte kore dizisi izleyeceğiniz mübarekle eşliyim mi? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eşleme falan Yok kusura bakmayın Bu kutsal saatte sizi birlikte kore dizisi izleyeceğiniz mübarekle eşliyim mi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Olur eşleyebilirsin 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @helene1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Nâ-mūtenahį çok hızlı eşlemişsin teşekkürler sdfsdf Yorumla helene1 +1 yıl Aaa iyi yabancı değil 😄 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 canım sıkkındı hiç bişey yapmak istemedim napim Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Nâ-mūtenahį Anladım yok ya şaka yapıyorum :D :D iyiysen sevindim ☺️🙏 @helene1 neyse yabancıya gitmedik :D sdfsdf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İyiyim barışko Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kore dizisi sevmeyrum ya çiçeğim bana şöyle polisiye film izleyebilecek birini yolla bakam 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @FiqHtShoT Wineandorange +1 yıl O bende engelli Nâ-mūtenahį +1 yıl Niye o da onu merak ediyor knk😅 Wineandorange +1 yıl Herkese sorup duruyor ya.. çok önceden soruma gelip yazdığı bisey için canım öyle istedi. Nâ-mūtenahį +1 yıl Tamam kuzum
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kore, Hint ve Türk dizilerinin varlığından yüce Yaradana sığınırım. 1 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl beni yerli dizi izleyeceklerle eşlersen çok iyi olur 0 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl maalesef elimizde kalmadı abicim Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İlk Kore dizimi kimle izleyeyim? :) 3 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @_visalvakti_ Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Geç oldu ama olurrr 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ozgurrkiizz Kehribark +1 yıl Teşekkür ederim 🙂❤️
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 529 cevap paylaştı. Aman eşle yahu Kore dizisi sevmem ama bakalım 😂 1 9 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @fearlesgirll Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ne izliyoruz :D Yorumla MrConfused +1 yıl Karar senin ben çok bilmiyorum zevkine güveniyorum 😇 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Öhm öhm jdndjsnd bende Kore dizisi bilmiyorum :) Yorumla MrConfused +1 yıl Normal film izleyelim biz 😂 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bence de Yorumla MrConfused +1 yıl Ne tür olsun 😇 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Korku Yorumla MrConfused +1 yıl @Fearlesgirll ooo bayılırım bak😇 ilgi alanım 😇 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Canın nasıl istiyorsa kuzu.. 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Canım senin ilgini istiyor 🤕 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Oyşş kıyamam gel sarılalım 🫂 seni ihmal mı ettim Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @16tolga1989 Yorumla 16Tolga1989 +1 yıl noldu şimdi ben @_petunya_ ile mi eşlendim mesaj atmayı bırak asla tek bir kelime yorum bile yazmaz bana Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @16Tolga1989 dizi İzliceksiniz abi mesajlasmicsksiniz jfjf Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Olmaz :D 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Olucak jfjf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @mrkuzey Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Gönder beybb 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @Sosyetic_SheqiiL Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Redaaa 😅🥳 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Efendimiss🥹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nasılsın yavru 😌 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl İyiyim senn Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İyiyim iyi 💪 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben kore dizisi izlemem ama eşle bakalım 😂 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Eşleyin 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @44asi44 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Eşle bakalım 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @_justimagineit_ Yorumla
Cheerrybelle Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Eşle bakalım jisonun dizini izliyelim beraber 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayy evet 😍 Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl vışşş 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @isabella181919 Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Güzel miş Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı. Hiç izlemem dizi falan:) 0 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Azıcık birazcık 🤏 izleriz 😍 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Piki. Eşle bakalım:) Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı. Olabilir 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Eşlediğin kişi her kimse ya ben onu veya o beni engellemiş göremedim bile 😃😃 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Olurrr eşle 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eşle bakalım 1 1 Yorumla MTiii +1 yıl Benimle Yorumla
hasbelkader_ Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Olurr 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ankrli06006 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olur eşleyebilirsin
@helene1
@Nâ-mūtenahį çok hızlı eşlemişsin teşekkürler sdfsdf
Aaa iyi yabancı değil 😄
🤣🤣🤣🤣 canım sıkkındı hiç bişey yapmak istemedim napim
@Nâ-mūtenahį Anladım yok ya şaka yapıyorum :D :D iyiysen sevindim ☺️🙏
@helene1 neyse yabancıya gitmedik :D sdfsdf
İyiyim barışko
Kore dizisi sevmeyrum ya çiçeğim bana şöyle polisiye film izleyebilecek birini yolla bakam
@FiqHtShoT
O bende engelli
Niye o da onu merak ediyor knk😅
Herkese sorup duruyor ya.. çok önceden soruma gelip yazdığı bisey için canım öyle istedi.
Tamam kuzum
Kore, Hint ve Türk dizilerinin varlığından yüce Yaradana sığınırım.
beni yerli dizi izleyeceklerle eşlersen çok iyi olur
maalesef elimizde kalmadı abicim
İlk Kore dizimi kimle izleyeyim? :)
@_visalvakti_
Geç oldu ama olurrr
@ozgurrkiizz
Teşekkür ederim 🙂❤️
Aman eşle yahu Kore dizisi sevmem ama bakalım 😂
@fearlesgirll
Ne izliyoruz :D
Karar senin ben çok bilmiyorum zevkine güveniyorum 😇
Öhm öhm jdndjsnd bende Kore dizisi bilmiyorum :)
Normal film izleyelim biz 😂
Bence de
Ne tür olsun 😇
Korku
@Fearlesgirll ooo bayılırım bak😇 ilgi alanım 😇
Canın nasıl istiyorsa kuzu..
Canım senin ilgini istiyor 🤕
Oyşş kıyamam gel sarılalım 🫂 seni ihmal mı ettim
@16tolga1989
noldu şimdi ben @_petunya_ ile mi eşlendim mesaj atmayı bırak asla tek bir kelime yorum bile yazmaz bana
@16Tolga1989 dizi İzliceksiniz abi mesajlasmicsksiniz jfjf
Olmaz :D
Olucak jfjf
@mrkuzey
Eşleyebilirsin tabi
Gönder beybb
@Sosyetic_SheqiiL
Redaaa 😅🥳
Efendimiss🥹
Nasılsın yavru 😌
İyiyim senn
İyiyim iyi 💪