Diziler & Filmler Yarışma programlarını ilgi çekici buluyor musunuz? BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Genel olarak program izlemeyi seven biri değilim. Yarışma programlarını ise hiç sevmem. Peki ya siz? Yarışma programlarını ilgi çekici buluyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hayır ben genel olarak TV gereksiz buluyorum 2 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Hiçbirisini izlemiyorum. İnsanların yarış adı altında birbirilerine düşman edilmesini izlemek bana göre değil. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Annem hepsini izlediği için ne zaman birlikte olsak bakıyorum mecburen :) 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ah hasan üzümlü kekimSadece masterchef izledim ilk defa bu sezonu 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Bu sıra izlemiyorum. Ama bir ara MasterChef'e çok bakardım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle programları izlemiyorum. 3 hafta önce yemekteyizi izlemiştim o da abim katılmıştı yarışmaya onun için izlemiştim 1 0 Yorumla
xhsjaoxixkkwpxox Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çevrem baya izliyor ama ben hiç izlemedim bazı yerlerine baya gülüyorum (tiktokta kesitler karşıma cikiyor) ama TV programlarına da çok ön yargiliyim başlamayı dusunmuyorum 1 0 Yorumla
hayase Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Televizyon izlemeyen birisi olarak hayır ilgi duymuyorum aptal kutusu dememişler boşuna telefon yeterli oluyor 1 0 Yorumla
Justevendetta Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır hepsi gereksiz ve utanıyorum gördükçe 2 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Bir ara izliyordum MasterChef izliyordum 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İzliyorum da tartışmaları hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Masterchefi izlemiştim. Genel olarak bakmiorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. buluyorum biraz 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece Milyoner 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. İzlemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır ben genel olarak TV gereksiz buluyorum
Hiçbirisini izlemiyorum. İnsanların yarış adı altında birbirilerine düşman edilmesini izlemek bana göre değil.
Annem hepsini izlediği için ne zaman birlikte olsak bakıyorum mecburen :)
Ah hasan üzümlü kekim
Sadece masterchef izledim ilk defa bu sezonu
Bu sıra izlemiyorum. Ama bir ara MasterChef'e çok bakardım.
Böyle programları izlemiyorum. 3 hafta önce yemekteyizi izlemiştim o da abim katılmıştı yarışmaya onun için izlemiştim
Çevrem baya izliyor ama ben hiç izlemedim bazı yerlerine baya gülüyorum (tiktokta kesitler karşıma cikiyor) ama TV programlarına da çok ön yargiliyim başlamayı dusunmuyorum
Televizyon izlemeyen birisi olarak hayır ilgi duymuyorum aptal kutusu dememişler boşuna telefon yeterli oluyor
Hayır hepsi gereksiz ve utanıyorum gördükçe
Hayır pek sevmem
Bir ara izliyordum MasterChef izliyordum
İzliyorum da tartışmaları hoşuma gidiyor
Masterchefi izlemiştim. Genel olarak bakmiorum
Hepsi sacma sapan isler
sadece masterchef izliyordum
buluyorum biraz
Masterchef iyi sadece
Sadece Milyoner
Hayır
Bakmıyorum