Diziler & Filmler Düşük kalitede dizi izleyebileceğim site önerebilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kaliteyi ayarlayabileceğim bir site arıyorum. 1080 pde inanılmaz kasıyor Güncellemeler+1 yıl Acil Güncellemeler+1 yıl İşinize gelen soruyu cevaplıyorsunuz Düşük kalitede dizi izleyebileceğim site önerebilir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Site Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Veriz de etik değil tüm yerli ve yabancı platformları barındırdıkları için KS için markaları hedef alan paylaşım olarak geçer yoksa 4k dan 144p kadar ayarı düşüreceğin yerler var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Netflix dizilerinden mi bahsediyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl P*orno mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Netflix dizisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tek p*orno bilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Veriz de etik değil tüm yerli ve yabancı platformları barındırdıkları için
KS için markaları hedef alan paylaşım olarak geçer yoksa 4k dan 144p kadar ayarı düşüreceğin yerler var.
Netflix dizilerinden mi bahsediyorsunuz
P*orno mu
Hayır Netflix dizisi
Ben tek p*orno bilirim