Diziler & Filmler Flörtüz, evde film izleyelim desem sizce gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sinema beni çok rahatsız ediyor Flörtüz, evde film izleyelim desem sizce gelir mi? Cevapla Film Soruları Flört Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eve cagirma yav 2 25 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla bprll +1 yıl Ateşle barut Yorumla Soran +1 yıl Hayır bir şey olmaz Yorumla bprll +1 yıl Emin olamazsın Yorumla Asaf65 +1 yıl Bende onu diyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum zaten tecavüz edicek değil ya sjdj tanımam gerekiyor ikinci buluşmamız olucak bu Yorumla Asaf65 +1 yıl Hahabhaha Yorumla bprll +1 yıl İkinci bulusmada eve getirsen yanlis anlar knk Yorumla Asaf65 +1 yıl Yok be bu belli ne yapacağı Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıcakmışım ya 😄 Yorumla Asaf65 +1 yıl Aman banane ister çağı ister çağırma Yorumla bprll +1 yıl Sen yapmam dersin yapmazsinda ama kizla basbasayken illaki yakinlasma olur tehlikeli bence uzak dur knk Yorumla Soran +1 yıl Niye tehlikeli olsun ki yakınlaşmak kötü bir şey değil bence Yorumla bprll +1 yıl Senin için sorun degilse diyecek sözüm yok Yorumla Soran +1 yıl Sorun ne anlamıyorum ki 🙄 o da istedikten sonra neden olmasın Yorumla bprll +1 yıl Günah diye olabilir mi sence?🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ateistim ben, iki insan karşılıklı isteyerek bir şey yapıyorsa bunda bir sakınca görmüyorum 🤷 Yorumla bprll +1 yıl Ohoo Yorumla Soran +1 yıl Sndnfns Yorumla Asaf65 +1 yıl Ky gtune gitsin Yorumla bprll +1 yıl Ne terbiyesizsin Yorumla Asaf65 +1 yıl Benim sorunum Yorumla Soran +1 yıl Bu arada profiliniz çok tatlışmış yeni fark ettim ✨ Yorumla bprll +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ricalar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eve cagirma yav
Neden
Ateşle barut
Hayır bir şey olmaz
Emin olamazsın
Bende onu diyorum
Ben istemiyorum zaten tecavüz edicek değil ya sjdj tanımam gerekiyor ikinci buluşmamız olucak bu
Hahabhaha
İkinci bulusmada eve getirsen yanlis anlar knk
Yok be bu belli ne yapacağı
Ne yapıcakmışım ya 😄
Aman banane ister çağı ister çağırma
Sen yapmam dersin yapmazsinda ama kizla basbasayken illaki yakinlasma olur tehlikeli bence uzak dur knk
Niye tehlikeli olsun ki yakınlaşmak kötü bir şey değil bence
Senin için sorun degilse diyecek sözüm yok
Sorun ne anlamıyorum ki 🙄 o da istedikten sonra neden olmasın
Günah diye olabilir mi sence?🤔
Ateistim ben, iki insan karşılıklı isteyerek bir şey yapıyorsa bunda bir sakınca görmüyorum 🤷
Ohoo
Sndnfns
Ky gtune gitsin
Ne terbiyesizsin
Benim sorunum
Bu arada profiliniz çok tatlışmış yeni fark ettim ✨
Teşekkürler
Ricalar