Şöyle mafyatik ya da cıvık cıvık romantik filmleri sevemiyorum doğrudur.. 😅 Keyifli günler.. 🥂
#smell
#smell

Ben romantik aşk filmlerini hiç sevmiyorum. o kadar cıvık cıvık ki 😅 hayır bir de gerçekçi de değil anca filmler de olur öyle aşklar.. Keyifli günler.. ✨🥂
Korku filmlerini sevmem çünki Neden korkmak için zamanımı harciyim abi gider oyun falan oynarım kitap okurum Başka bir şey izlerim ama Korku olmaz :) korktuğumuzdan değil
Cevap
22Cevap
Romantik filmleri ben de sevmiyorum. Ancak içine Korku, Gerilim ve Bilim Kurgu dahil olursa Aşk Filmleri izlenebilir hale geliyor
Gürültülü, şiddet dolu filmlerden hoşlanmıyorum. Saçma sapan süper kahraman filmlerini de pek sevmiyorum.
Ben hiç ama hiç filim izlemem izlesem ya bilim kurgu ya da aksıyon ve komedi diyer bütün türleri sevmiyorum 👍👍
Aksiyon mesela adamlar araba tıra çarpıyor adamlar içinden uçuyor kurguya bak dhdjhdjd
Korku filmlerini hiç sevmiyorum. Tuhaf geliyor saçma sapan konulu. Korkmak için film izlemek nedir ya 😊
Tabi herkesin zevki farklı
Türk korku filmi olması sevmemem için yeterli bir nedendir 😂
Belgesel izlemiyorum, sevmiyorum sıkıcıdır bana göre.
Vıcık vıcık aşk filmlerini ben de pek sevmem ya bir de zombi temalı filmlere oldum olası ısınamadım.
Fantastik büyülü filmler mafya dövüş filmleri sevmiyorum
Önceden çok severdim ama şimdilerde dram kaldırmıyor yüreğim.
Şu canavarlar zombiler felan filan benden uzak.
Zekâ içermeyen kaba komedi tercih etmem. Korku filmleri de sevmiyorum.
Tür olarak bilim kurgu filmleri çok yapmacık geliyor.
Muzikal sevmiyorum genelde. Isin garip yani ortaokulda muzikal bir tiyatroda yer almis olmam.🤭
Bilim kurgu..
Sürekli küfür halinde komedi, korku.
Öyle birden bire sorunca bilemedim ben 🤔
Korku filmi istemem izlemem
Komedi türlerini pek sevmiyorum
Dram filmleri. İzlerken içim daralıyor
Korku türünü hiç sevmem
Müzikal filmlerden nefret ederim
G. o. r. a ne alaka, sevilmez mi g. o. r. a
komedi asla sevmem...
dram sevmiyorum ne gereği var
Erotizm filmler