Kuryelikle jig*lo olmayı eş zamanlı yapmaya çalışan röportaj adamın yeni dizisini nasıl buldunuz¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Kuryelikle jig*lo olmayı eş zamanlı yapmaya çalışan röportaj adamın yeni dizisini nasıl buldunuz¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
o kadar kısır ki sanırım bu projelerde oynucak oyuncu üretmek. üretim yeri sosyal medya ünlüleri oluyor sanırım. sanırım toplum sosyal medya ünlülerini ulusallaştırmıyor ve ya istemiyor. aramızdan biri olarak görüyor olabilirler. eskiden de bi güzellik yarışması kazananlardan seçilirdi. bi eliminasyon hep var. sonra eğitim alırdı o kişi. ve kabullenilirdi böyle yeni bir yüz olarak geldiği için o amatör zamanları bilinmediği için. ama sosyal medya hep göz önünde.
fikir güzel bence ama klasık yine bel altı. eminimki bizimki saf işinde gücünde bi garip kurye olcak. sonra uyanıklasıcaktır. ama siparişleri getirirken tek basına dul olgun seksi cesur kadınlar eve alıcak. burada karsılıklı inceden sexting. komedi. basına türlü türlü olaylar gelcek. kocasına yakalanma tehlikeleri olabilir. siparişler gecikcek. absürb müşteriler olcak. ava giderken avlanmalar gaylar vs. y erdoğan dizisi de pavyon üzerinden gitti. cem yılmazında vardı. bizim millete bu gidiyor sanrıım. izlermiyim sanmıyorum. böyle kalite arıyorum artık. bi hikayesi olan ciddiyeti olan yapımlar.
bide ücretlimi onu da bilmiyorum.
Dijital platformda her geçen gün yeni bir dizi yayınlanıyor. Mahsun J dizi yeni yayınlanmaya başlayan dijital platform dizilerinden biri. Mahsun Karaca, lakabıyla tanınan "Röportaj Adam", dizinin başrolünde.
Mahsun J oyuncuları arasında Eda Akalın, Engin Yüksel, Fikret Urucu, Mehtap Özdemir, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi ve Ayça Damgacı yer alıyor.
Mahsun J hangi kanalda sorusu diziyi merak edenlerin yakın takibinde. Bir internet dizisi olduğu için Mahsun J hangi platformda diye sormak daha doğru olacak. 🙂 Mahsun J dizisi Gain platformunda seyirciyle buluşuyor.
Mahsun J hangi günler yayınlanıyor diye merak edenler Cuma akşamları dizinin yeni bölümlerini izleyebilir.

Rica ederim, dizileri çok seviyorum 🥰 bu diziye biraz baktım hoşuma gitti
Cevap
21Cevap
Hayır ben izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum türk yapımları ilgimi çekmiyor çünkü. daha çok yabancı filmleri dizileri severim
izlemedim ama instada önüme düşüyo komikbaya izlicem
İzledik
Güldüğümüz yerleri oldu, yeni bölümü gelsin diye bekldiğimize göre beğendik demektir.
İzleme listemde mutlaka bakıcam :D
Mahsun Karaca yine kendi tarzında güzel bir komediye imza atmış, dizi erotik değil bu arada absürt komedi.
Biz beğendik. Hangi gün yeni bölümü gelecek bunun acaba diye düşündüm bak şimdi.
@Burak2777 Komedi dizisinde mi?
Hayır izlemedimm aahh izlemem gereken o kadar şey varkiii ama üşeniyorum
Instagramda kısa videolarını gördüm komikti ama diziyi muhtemelen izlemem
bu adam tırnaklarıyla kazıyarak buralara kadar geldi izleme listeme aldım bir gün olursa izlemek isterim
İzledim güzeldi ama komik sahneleri fragmanlarla piyasaya veriyorlar. Diziyi izleyince farklı olarak sadece konuyu anlıyorsunuz. İnternete düşen sahneleri izlemek yeterli.
Şeyt@n bile izlemez bu kadar zekâ ve kalite fakiri şeyleri.
1. Bölümünü izledim daha ama komiğe benziyor :D
kacak bulursam bir de indirebilirsem belki bir gun izlerim
İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum yorumlara göre karar vericem :D
izledim komik dizimix. site diye bir sitede var izlemek isteyenlere tavsiyem
gain içeriklerini izlemiyorum mobilden bişeyleri izlemek gözümü yoruyor
İzlemedim ama kısa kısa denk geldim şansı var
İlk bölüm iyi gibiydi ama sonraki bölümler pek sarmadı beni.
hayır konusu ne
Çok itici geliyor bu adam bana
Ahlaksız diziler izlemem
Mahsun J lendik
sahin k versiuonu bisey galiba
uyduruk uyduruk platformlar gain ne aq
daha bakmadim sizce nasil
Henüz izlemedim
Hauçyor izlemedim
Gain kullanmıyorum
İzlemedim
izledim cok sevmedm