Ünlü oyuncu, bu sahneleri anlamıyorum ve utanıyorum demiş. dizi ve filmlerdeki bu tarz öpüşme vb. seks sahneleri sizi rahatsız ediyor mu acaba?

Ünlü oyuncu, bu sahneleri anlamıyorum ve utanıyorum demiş. dizi ve filmlerdeki bu tarz öpüşme vb. seks sahneleri sizi rahatsız ediyor mu acaba?

Beni rahatsız etmiyor ama cinsellik üzerine olmayan bir dizinin zaman doldurmak için zırt pırt öpüşme koyması beni rahatsız ediyor. Her şey yerinde olmalı. Doğru zaman olan bir öpücük. Doğru zaman da olan bir sevişme. Sahnenin değeri de o zaman artıyor.
Sekse doymuş adam repliği😃
Dünyanın en büyük castlarında çalıştı. Çok iyi oyuncu gerçekten. Ben The Witcher dizi performansına bayılmıştım. Yerinde bi sevişme sahnesi zaten filmin önüne geçmiyor. O iş bizim buralarda oluyor genelde.
Ben utanmam ama izlemem de saçma çünkü zaman kaybı. bu arada kendisi başarılı bir oyuncu bir kere daha açıklama yapmıştı aslında böyle sahneler de oynamak istemediğini ve görünümü ile değil yeteneği ile anılmak istediğini
Cevap
36Cevap
Ahh Henry'im.. Utandığın şeyi yapmana ne demeli.. Beni rahatsız etmiyor doğrusu. Aşırı sahneler genelde dijital dizi-film platformlarında oluyor. Netflix gibi vs. Rahatsız olan o tarz yapımları izlemez olur biter.
Evet mide bulandırıyorlar. Oynadığı Tudors dizisinin her 40 dakikalik bölümünün 20 dakikasi seksti. İçi boş yapimlar seyirciyi tutmak için sahneleri seks ile doldurur.
Ben izlerken ileri sarıyorum sevısme sahnesı cıkınca utanmaktan değilde konunun akışını bozuyor.. Konsantrasyonumu bozuyor.
Kıyamam yaparken mi utanıyor izlerken mi acaba
Ailecek izlenecek dizi veya film yok artk TV de adam haklı
hayır etmiyor o mesleği seçmeyecek o zaman köylü zihniyetine sahipse gidip çiftcilik ile uğraşssın
Izlemekten mi yapmaktan mı utanıyormuş? O kısmı anlamadım. Hulasa oyle zaten, yapiyorlar diye farkli zihniyetleri oldugunu düşünmeyin, onlar da yargılıyor bu durumu.
Evet özellikle aile ile bir film izlerken, babam game Of thrones'u babam izliyor yanında oturmam çok ahlaksızlık
Rahatsız etmiyor. Bazı filmlerde seks ve kan çok aşırı göze sokuluyor izlettirmek için bazen bu tür filmlerde filmi yarıda bıraktığım oluyor.
Biri bana cinsellik aşırı olan bir film önermişti neymiş oradaki çaresizliğe bak aman 🤦🏼♀️
Halt etmiş. Yapıp yapıp sonra da böyle konuşuyorlar ki gündem olalım. Sanki zorla yaptırıyorlar. Gitsin inşaatta çalışsın o zaman 😂
Bu adam ne derse okey ya utanıyorsa utanılmalı demek ki 😅
Şimdi yardıra yardıra p*rno izleyenler rahatsız ediyo derse hiç şaşırmam
Genelde atlıyorum o sahneleri çünkü rahatsız edici geliyor.
Yani hep merak ettiğim şey bu yabancılar da ki rahatlık nerde geliyor diye. Neyse ki biri el atmış.
O yüzden mi the witcher dizisinde öyle sahneleri oynuyormuş?
yanımda biri varsa utanırım rahatsız olurum ama onun haricinde olmam
belliydi
the witcher da karıları götürüyordu ama özellikle yennefer'ı :D :D
The Witcher'da oynarken hiç de öyle utanmıyordun valla😂
Film sahneleri 50 kişinin önünde çekiliyor anlamsız
Sevismeden film cekilmiyomu bende bunu hic anlamamisimdir
şahsen ben oyuncu olsam en fazla öpüşme olurdu
Sanat dedikleri şey yiyişmek olmasa gerek bebeğem 😏
Evet beni rahatsiz ediyor cocuklarla beraber izleyemiyoruz sonra
hshaha adamın gazi ülkücüsü bıyıklarıula dalga geçmekten en sonunda kehanet kendini gerçekleştirdi
Yo ben utanmadan izliyorum
Ediyor, çok gereksiz. Eşimi öyle bir sahnede görmek istemem.
Evet gereksiz ve aile ile tv izlerken bir anda rahatsız ediyor
Hayır ag adam böyle söylememiş çeviriyi yapan yanlış yapmış
seks sahnelerinden utanmiyorumda romantik bakisma sahnelerinden cok utaniyom
böyle sahneleri çok sevmem (henry cavill dışında)
Sonunda bunu diyen biri çıktı
Haklı adam. Sanat bu degil cunku 🤷🏼♀️
Superman, he is my super hero.
Seks sahnelerini sevmiyorum
Hem yakışıklı hem karakterli çıktı 😂
Witcher da gelene geçene yapıştırıyor ama dayım.
etmiyorsa bile etmeli
Nikki Benz'in bakireyim demesi kadar saçma
Beni ediyor sevmiyorum pek
Mesleğin o :)) oynarken iyi
Bende oynayamazdım.
İstemem yan cebime koy denir ona 😂
Araya yastık koysun
Evet gereksiz sahneler.
Henry bence naz yapıyor
Bencede saçma, duygu yok sevgi yok.
hadi ya ciddi mi
Aynı ben