1. sezon 9. bölümde sonu cok garip bitti koh u im öldürdü aslında 3 neden var öğretmen bencildi ve koha sinirlenmiş olabilit ama o bir korkakti ve bazi öğrencilerine feda etse de aslinda kimseyi öldüreceğini sanmıyorum kaew (koh ile kavga eden kiz) kızgın ve korkan kişi oydu bazıları onun öldürmüş olabileceğini söyledi ama cinayetin arkasinda yatan sebebin bu olduğunu düşünmuyorum kaew kizdiysa katil değildi muhtemelrn korkudan öldürmüştü unutmayin sesler duyup kontrole gitmisti korkudan dolayi akli yrrinde degildi hu yüzden Koh onu bulmaya çalıştığında onu katil sanıp ona vurdu ancak söndüğünde tekrar acildi bu da muhtrmelen koh u hiç görmediği ve bıraktığında ise cok gec oldugu anlamina geliyordu gerçi erkek arkadaşından da şüpheleniyorum kıskançlık aptalca neden gubi görünüyor ama o tip bit erkek arkadaşa benziyordu yani öğretmen kızına su istediginde bile cocugun suyu içmesine izin vermedi onun hakkında bazi seylerin tehlikeli ve tuhaf oldugunu biliyorum bu yüzden ondan da şüpheliyim ve kaewden farkli olarak onun bunu bilerek yaptigini düşünüyorum ve işemek icin çıktığında kim tuvalete bıçak ile giderdi ki?
siz ne düşünüyorsunuz sizce katil kim
siz ne düşünüyorsunuz sizce katil kim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Harbi ya kizi için okulu olduruyodu hoca
Hayir ya
izlemediysen neden yotum atiyosun gerizek@li
Sensin canım canim öyle istede muşmula surat
@mk o2rospusu seni daha yuzunu paylasamiyosun rezil koprk
Peki
biseye benzese bari tipin o dudak ne
Lan senin ki maymun poposuna benziyor sggsgsg
Ahhaha Allah sana vermemiş ağlama sfsffs
Sen kime or*spu diyosun sen git once o yuzundeki 50 ton filtreyi kaldir milletin yüzüne laf edecegine kurban ol sen isabellanin suratina
Askm ya aldı o lafini boş ver 😇🥰
ya kes mk kezbani kocaman kari olmus hala laf atiyo