Girl from nowhere izleyen var mi?

1. sezon 9. bölümde sonu cok garip bitti koh u im öldürdü aslında 3 neden var öğretmen bencildi ve koha sinirlenmiş olabilit ama o bir korkakti ve bazi öğrencilerine feda etse de aslinda kimseyi öldüreceğini sanmıyorum kaew (koh ile kavga eden kiz) kızgın ve korkan kişi oydu bazıları onun öldürmüş olabileceğini söyledi ama cinayetin arkasinda yatan sebebin bu olduğunu düşünmuyorum kaew kizdiysa katil değildi muhtemelrn korkudan öldürmüştü unutmayin sesler duyup kontrole gitmisti korkudan dolayi akli yrrinde degildi hu yüzden Koh onu bulmaya çalıştığında onu katil sanıp ona vurdu ancak söndüğünde tekrar acildi bu da muhtrmelen koh u hiç görmediği ve bıraktığında ise cok gec oldugu anlamina geliyordu gerçi erkek arkadaşından da şüpheleniyorum kıskançlık aptalca neden gubi görünüyor ama o tip bit erkek arkadaşa benziyordu yani öğretmen kızına su istediginde bile cocugun suyu içmesine izin vermedi onun hakkında bazi seylerin tehlikeli ve tuhaf oldugunu biliyorum bu yüzden ondan da şüpheliyim ve kaewden farkli olarak onun bunu bilerek yaptigini düşünüyorum ve işemek icin çıktığında kim tuvalete bıçak ile giderdi ki?
siz ne düşünüyorsunuz sizce katil kim
Girl from nowhere izleyen var mi?