Merhaba KScanlar nasılsınız? Bilinen adıyla Röpartaj Adam Mahsun Karaca'nın Gain platformun da bizlere sunulan Mahsun J. Dizisi geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Uzun zamandır YouTube Röportaj adam kanalına da video atmayan bu anlamda takipçilerini üzen Mahsun Karaca çeşitli projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.
Dizinin yönetmeni Gibi dizisinde de yer almış Ömer Sinir yer alıyor.
Ben evde karşıma çıkmadığı zaman dizi izlemem * mahsun j dün 2 bölüm izledim hepsini izleyeceğim teselli ediyor bide cinsellik küfür olduğu için komik geliyor Türkiye'de genellikle böyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bende bu diziyi nette aradım bulamadım çok gezindin dim amma bir tane site var dı dizimix. site diye oradan izledim izleyemeyen veya bulamayan arkadaşlar kesinlikle buradan izleyebilirler tavsiye ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenmedim hayır
İzlemedim ama mutlaka izleyeceğim
+18 havada uçuşuyor olsada klasik Mahsun işte küfürsüz yapamıyor. Adana şivesiyle görmek isterdikte olsun güzel tadımlık dizi ortaya çıkmış.
Röportaj Adam kanalini çaldırdı zannediyordum. Dizi izlemem.
Ben evde karşıma çıkmadığı zaman dizi izlemem * mahsun j dün 2 bölüm izledim hepsini izleyeceğim teselli ediyor bide cinsellik küfür olduğu için komik geliyor Türkiye'de genellikle böyle
bende bu diziyi nette aradım bulamadım çok gezindin dim amma bir tane site var dı dizimix. site diye oradan izledim izleyemeyen veya bulamayan arkadaşlar kesinlikle buradan izleyebilirler tavsiye ederim
Türk dizisi tercihim değildir
oh my god ah bebeim ah bebeim izlemedim
İzleme bebeğim sen bozar insanı bu dizi herkes kaldırmaz