Diziler & Filmler Netflixde olan film tavsiye edin türk farketmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tür farketmez olucakti yazim yanlisi Netflixde olan film tavsiye edin türk farketmez? Cevapla Film Soruları Netflix Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Deadpool güzeldir 0 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Film izlemiyorum ama dizi dersen bülbül gibi şakırın 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Soyle Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Berlin en basitinden Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Şimdi başla sabaha kadar bitiririsn o kadar sarar yani Yorumla Soran +1 yıl Bitirdim onu zaten Yorumla DümendenSportmen +1 yıl You izledin mi Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Better call saul veya breaking bad Yorumla Soran +1 yıl Onlarida izledim Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Tepede ki ev? Yorumla Soran +1 yıl Onuda izledim ahahaha Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Oha Yorumla Soran +1 yıl Seviyom izlemeyi ya Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Şeytanın aklına gelmez i izledin mi Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Onu izlemeb imkânsız gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok bilmiyom onu Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Hahahaaa Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Git onu izle squid game gibi bir şey ama daha zekicesi Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Mükemmel bir şey Yorumla Soran +1 yıl Squid izledm Yorumla Soran +1 yıl Ona benzeyen alice in borderland vardi zekicesi onuda izlledm zaten Yorumla DümendenSportmen +1 yıl E bi zahmet izle Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Şeytanın aklına gelmezi izle koşBana güvenn Yorumla Soran +1 yıl E bu alice in bordeelandin cakmasi dkdkskkdkdo Yorumla Soran +1 yıl Bide +13 ya dkskwkdkkskdjdjd Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Şeytanın aklına gelmezin çakma olduğunu sanmıyorum Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Cinsellik falan yok adam gibi zeka dizisi ama aşıeı sarıyor o yüzden+13 Yorumla Soran +1 yıl 1 saat 11 dk bolumler cik uzunn ve cinsellikde olmalıydi sarmazki yoksa Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Cinsellik istiyorsan to hot too handle izle kanka ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Isterimde yani oyle full degil ve onuda izledim ben LSLKSKDKDDOWOSOS Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Power ı izledin mş Yorumla Soran +1 yıl Yokda 6sezon oneee oyle Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Lan tüm Netflix i izlemiş 6 sezon sana vız gelir tırıs gider Yorumla DümendenSportmen +1 yıl 6 sezonu yarım saatte izleyecek potansiyel var sende Yorumla Soran +1 yıl Ama baska dizide izliyorum netflixde yok o ikisini yurutememki aynanda Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Birisini biitirp diğerine başlamaya ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Tvde netflix var diger izledfm yok digerini telefondan izliyom ama tv varkenee telefondan izlemek istemiyom işte sorun o ahahah Yorumla
bLaxis Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Forrest Gump başyapıtlardan henüz izlemedi isen tavsiye ederim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konusu ne Yorumla Soran +1 yıl Basyapitlar bence b. bad lcdp prison brreakdir Yorumla bLaxis +1 yıl Düşüp iq ya sahip bir gencin hikayesi. Yorumla bLaxis +1 yıl Evet onları bitirdim fakat film dediğin için, bunlar dizi malum. Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Squid Game 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Izledm Yorumla
Delininbiri63 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Dizi olur mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Delininbiri63 +1 yıl Lost var fringe var dark varda izlemişsindir belki bazıları netflixte yok sanırım Yorumla Soran +1 yıl Izledm onlari Yorumla Delininbiri63 +1 yıl The terminal list Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Deadpool güzeldir
Film izlemiyorum ama dizi dersen bülbül gibi şakırın
Soyle
Berlin en basitinden
Şimdi başla sabaha kadar bitiririsn o kadar sarar yani
Bitirdim onu zaten
You izledin mi
Better call saul veya breaking bad
Onlarida izledim
Tepede ki ev?
Onuda izledim ahahaha
Oha
Seviyom izlemeyi ya
Şeytanın aklına gelmez i izledin mi
Onu izlemeb imkânsız gibi
Yok bilmiyom onu
Hahahaaa
Git onu izle squid game gibi bir şey ama daha zekicesi
Mükemmel bir şey
Squid izledm
Ona benzeyen alice in borderland vardi zekicesi onuda izlledm zaten
E bi zahmet izle
Şeytanın aklına gelmezi izle koş
Bana güvenn
E bu alice in bordeelandin cakmasi dkdkskkdkdo
Bide +13 ya dkskwkdkkskdjdjd
Şeytanın aklına gelmezin çakma olduğunu sanmıyorum
Cinsellik falan yok adam gibi zeka dizisi ama aşıeı sarıyor o yüzden+13
1 saat 11 dk bolumler cik uzunn ve cinsellikde olmalıydi sarmazki yoksa
Cinsellik istiyorsan to hot too handle izle kanka ne diyeyim
Isterimde yani oyle full degil ve onuda izledim ben LSLKSKDKDDOWOSOS
Power ı izledin mş
Yokda 6sezon oneee oyle
Lan tüm Netflix i izlemiş 6 sezon sana vız gelir tırıs gider
6 sezonu yarım saatte izleyecek potansiyel var sende
Ama baska dizide izliyorum netflixde yok o ikisini yurutememki aynanda
Birisini biitirp diğerine başlamaya ne dersin
Tvde netflix var diger izledfm yok digerini telefondan izliyom ama tv varkenee telefondan izlemek istemiyom işte sorun o ahahah
Forrest Gump başyapıtlardan henüz izlemedi isen tavsiye ederim
Konusu ne
Basyapitlar bence b. bad lcdp prison brreakdir
Düşüp iq ya sahip bir gencin hikayesi.
Evet onları bitirdim fakat film dediğin için, bunlar dizi malum.
Yabancı
filmin ismi tavsiye ederm
Squid Game
Izledm
Dizi olur mu
Olur
Lost var fringe var dark varda izlemişsindir belki bazıları netflixte yok sanırım
Izledm onlari
The terminal list
İncir reçeli
Turk izlemem
Zeytin ağacı