Merhaba KScanlar nasılsınız? Vampirler ve kurt adamların arasındaki mücadelesini ele alan bir yapımdı Underworld serisi son bir film için selene karakterini canlandıran oyuncu Kate Beckinsale 2021 yılında ışık yakmıştı bu role ama galiba yalan oldu.
Ve artık bitsin istiyorum şu çizgiroman akımları özledik böyle serileri marvel için blade serisi çekiliyor ama çizgiromana ve evrene bağlı kalarak.
En azından blade ile bir canlılık görmeye başlarız diğer firmalarında wampirlerle ilgili yapımların da umarım.
Benimki bir hayal artık şöyle bir bakıyorum da hiç olmadığı kadar film ve dizi çıkıyor neredeyse alayı çöp sırf kendi platformlarına çeşit olsun diye devam sezonları çektirip duruyorlar.
Henüz platformunu kurmamış olanlar bile kuruyor saçma sapan diziler çekip filmleri batırılıyorlar.
Transformers serisine sahip pamount yapım kendine platform almış adını paramount plus yapmış Türkiye pazarına girmeye çalışıyordu. En son
Çeşit çok az ve transformers serisini de çöp ettiler bu anlamda diziler çekip yeniden ayağa kaldıracaklar güya.
Aynı şekilde mumya serisi baştan Tom cruise ile çekilince sözde tüm korku filmleri karakterlerini barındıran evrenlerden oluşan platform kuracaktı yapımcılar
En azından bunu düzgün yapsalardı berbat oldu gitti.
Yok benim ümidim kalmadı her önüne gelen platform kurarsa klasikleri efsane filmleri zor görürüz.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Underworld (Karanlıklar Ülkesi) gibi yeniden ne zaman sinemada wampirler ve kurt adamların yükselişine tanıklıklık edeceğiz?