Diziler & Filmler "Artık bitse de yayınlanmasa" dediğiniz hangi diziler var? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir sebebi yok ama o kadar uzadı ki artık bir de kardeşlerim var "Artık bitse de yayınlanmasa" dediğiniz hangi diziler var? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Türk dizilerin tamamı 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Arka Sokaklar, Yalı Çapkını, Kardeşlerim, Yargı. 2 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Arka Sokaklar bir ara bayağı soğutmuştu herkesi kendinden.. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gönül Dağı hariç hepsi bitebilir. Bıkkınlık var. 1 0 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aldatmak kesinlikle. Film Oylum'un sevgililerinden ibaret.. 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. Kaliteli aile dizi lerine mahrum kaldık sıcaklık hoşgörü sevgi dolu dizileri bekliyoruz? 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl O kadar çok varki ama bu dizi bence hemen kaldırılmalı 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Dizilerin hepsi birbirinden saçma veya aynı benzetme içerikli açıkcası hepsi yayından kaldırılmalı 1 0 Yorumla
çikolata_ağacı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Arkada sokaklar ateş kuşları kardeşim bunlar yasaklansın 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Çıplak kadin görmek için dizi izleyenler yüzünden bu mikrop diziler bitmeyecek. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl İzlemiyorum ama arka sokaklar. Bitsin artık. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl hayatlarını ultra lüks sevıyede yaşayan ınsanların tüm dizileri kaldırılsın 1 0 Yorumla
nakdldl Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yalı çapkını kesinlikle ha bide yeni bi dizi başlıcak bi kadın diğer kadına diyo eşini elinden alacam felan o dizi başlamadan bitmeli 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 779 cevap paylaştı. iki diziden de nefret ediyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Türk dizilerin tamamı
Arka Sokaklar, Yalı Çapkını, Kardeşlerim, Yargı.
Arka Sokaklar bir ara bayağı soğutmuştu herkesi kendinden..
Gönül Dağı hariç hepsi bitebilir. Bıkkınlık var.
Aldatmak kesinlikle. Film Oylum'un sevgililerinden ibaret..
Kaliteli aile dizi lerine mahrum kaldık sıcaklık hoşgörü sevgi dolu dizileri bekliyoruz?
O kadar çok varki ama bu dizi bence hemen kaldırılmalı
Dizilerin hepsi birbirinden saçma veya aynı benzetme içerikli açıkcası hepsi yayından kaldırılmalı
Arkada sokaklar ateş kuşları kardeşim bunlar yasaklansın
Çıplak kadin görmek için dizi izleyenler yüzünden bu mikrop diziler bitmeyecek.
İzlemiyorum ama arka sokaklar. Bitsin artık.
hayatlarını ultra lüks sevıyede yaşayan ınsanların tüm dizileri kaldırılsın
Yalı çapkını kesinlikle ha bide yeni bi dizi başlıcak bi kadın diğer kadına diyo eşini elinden alacam felan o dizi başlamadan bitmeli
Tüm tv dizileri diyebilirim
Genel olarak bütün diziler
iki diziden de nefret ediyorum
Safir, Gönül dağı
Türk dizlerinin hepsi mümkünse
Yasak elma
Aşkım o bitti
Kizilcik serbo
çiçek taksi
Arka sokaklar
Tüm tv dizileri
Türk dizileri🚮