Rekor sayınız kaç? Aynı filmi kaç kez izlediniz, izlersiniz?

Rekor sayınız kaç? Aynı filmi kaç kez izlediniz, izlersiniz?

Ben genellikle izlediğim bir filmi baştan sonra bir daha izlemem.. ama çok çok özel bir yeri olan film varsa sevdiğim sahneleri defalarca izlerim.. Joker onlardan birisi. ✨
Bazıları tekrar ettiriyor kendini ama zaman sorunu ile sahnelerini izliyorum. Tamamını tekrar ettiğim, kurtlar vadisi , tekrar etmek istediğim payitaht Abdulhamid han. 7 güzel adam. Birde geçmişte need for speed bölümlerini tekrar izlemiştim. Peki sen?
Değerli bulduğun için çok teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim :)
🌹🌷🌹
Beyaz saray düştü
Yedek parçalar
Ölüm yarışı 1,2,3
3 silahşörler
Örümcek adam 1,2,3
Evde tek başına 3
Yüzüklerin efendisi serisini
Filmlerini defalarca izledim sayısını hatırlamıyorum..
3-4 oldu
Cevap
10Cevap
Yüzüklerin Efendisi 800 kere falan izlemişimdir
En çok izlediğim film yüzüklerin efendisi, 20’yi geçmişmidir bilmem. Yıllardır açar açar izlerim.
ne kadar beğenirsem beğeneyim aynı filmleri ikinci bir kez daha izleyecek kadar şizofren değilim
Yeşilçam filmlerini herkes önüne geldikçe defalarca sıkılmadan izler zaten o yüzden onu saymıyorum :D 3 sanırım
5/6 kere izlediğim bir film olmuştu. Eğer çok hoşuma gittiyse arada açar ezberleyene kadar izlerim : )
Kemal sunal ve hababam sınıfı filmlerini saymazsak... En fazla 3 tür bir fılmı tekrar ızledıgım
Yüzüklerin Efendisi'ni kaç kez izledim bilmiyorum. Onlarca defa izlemişimdir herhalde.
Aradan yıllar geçmedikçe hiçbir filmi tekrar etmiyorum, küçük bir sahneyi hatırlamak bile genelde filmden kopartıyor beni
Kemal Sunal Filmleri dahil mi?
Elbette dahil :)
O zaman 10:)
legends of the fall
herhalde 20 defa izledim
Matrix i belkide 200 defa izlemişimdir
İkiden fazla izlemem.
Kemal Sunal filmlerini kaç kere izledn saymadım
Harry potter zibilyon kere izlemişimdir
10 kez yapmışımdır diye düşünüyorum
titanikten ve eyes wide shut'tan bıkamıyorum.. ama asıl kv ilk 4 sezon başa döne döne
Bir günde 3 filmin üçünü de üçer kez izledim, iki karate bir po... film idi.
en fazla iki o da nadir
4 sanırım
En fazla iki..
10 olabilir
Buz devrini 20 kez izlemişimdir en az
En fazla 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?