Benim Testere 1-2-3
Her seferinde ağzım açık kalıyor, yönetmen filmi resmen ilmek gibi örmüş her seferinde insan bir şey keşfediyor, beyin fırtınası oluyor resmen.
Benim Testere 1-2-3
Her seferinde ağzım açık kalıyor, yönetmen filmi resmen ilmek gibi örmüş her seferinde insan bir şey keşfediyor, beyin fırtınası oluyor resmen.
"Görünmeyen Misafir" filmi. Filmin sonunda yaptıkları ters köşeyle ağzımı bir hayli açık bırakmış olan bir filmdir. İzlediğim filmler arasında en iyisi. İkinci olarak da "Exam" filmi diyelim. Tek mekânda geçmesi sıkıcı olabilir belki ama beni yeterince tatmin eden, sonu vay canına dedirten bir filmdi.
Exam izledim çok iyi
Kurgulama ve yapıtsal olarak Yüzüklerin Efendisi, gerçekliğinin ve doğasının etkileyiciliğiyle Ford v Ferrari, her ikisini de tavsiye edebilirim, fordu ford mustangı mustang yapan tüm süreçlerini, mustang shelby versiyonunun neden bu kadar özel olduğunu ford v ferrari ile anlaşılır kılmak mümkün, ayrıca filmdeki shelby karakteri ise, kendimle özdeşleştirebildiğim bir karakterdir.
Cevap
5Cevap
Joker filmi var
Bi sürü film izledim hiç birini ayıramam ama aklıma gelen Zindan Adası diyeyim hadi
Zindan Adası olabilir. Psikolojik gerilim filmlerini seviyorum. Makinist de güzeldi
The Little Forest. Çok hoş ve huzurlu bir film.
Görünmeyen misafir çok iyiydi
Birden fazla ters köşe
Ve aileyle de izlenebilir
İzlemeden önce oyuncu kadrosuna bakmayın
112263 kısa ama etkisi çok büyük
Interstellar
Çok var ama yeşil yol bi başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?