İyi geceler 🌺 benim en ço0k sevdiğim karakter replikleri Joker tabi ki de
"Ağlamayı bilmediğim için gülüyorum." "Gotham'ın beyaz şövalyesini aldım ve bizim seviyemize indirdim." "Biliyor musun neyi fark ettim? İnsanlar, dünyanın onlara izin verdiği ölçüde iyidirler. İşler çığırından çıktığında, sözde medeni geçinen bu insanlar, birbirlerini yiyecekler." "Hadi şu surata bir gülümseme konduralım." "Bu şehir daha iyi suçluları hak ediyor, bunu onlara vereceğim." "Planı olan birine benziyor muyum?" "Bu yaralar nasıl oldu biliyor musun? Babam tam bir ayyaş ve şeytanın tekiydi. Ve bir gece, iyice zıvanadan çıktı."
“Ben parayım. Bir dolarlık bir banknot gibi sürekli el değiştiririm. Bir gün dışarı çıkıp bir lamba satın aldım. İçinden bir cin çıkıp yüksek sesle ağladı. Ancak döktüğü göz yaşları sadece benim içindi. İşte bundan sonra her şey ters gitti.”
Aslında 10 - 15 tane çok sevdiğim replik var fakat, bu repliğin mânası aşırı derin ve anlamlı. Yani okununca nedir bu diyor insan ama, mânasını anlayabilene çok şey anlatıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aslında içimde kimseye karşı bir yakınlık kalmadı.
Senin yüreğin iyilikler ile dolu Olcay. Bu Dünyada acı çekmeden yaşaman imkânsız..
Hanım filmi.
Abi ben seni hiç dinlemedim ama kesin haksızsın..
:) :D
Seni hiç alakadar etmem tamam mı 😂
etmez*
Memati baş 😂
Söyle ustaaa
Sen benim geceleri uyuduğumu mu zannediyorsun Memati 😂
Sen bende suç işlemekten korkan gözler görüyor musun esmer 😂
Abi yengeye Elif dedin 😂
Senden yana bir sıkıntım olursa kafana sıkarım esmer rahat ol 😂😂
Memati beni sevinmi😂
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim 😂
😂😂
İyi geceler 🌺 benim en ço0k sevdiğim karakter replikleri Joker tabi ki de
"Ağlamayı bilmediğim için gülüyorum."
"Gotham'ın beyaz şövalyesini aldım ve bizim seviyemize indirdim."
"Biliyor musun neyi fark ettim? İnsanlar, dünyanın onlara izin verdiği ölçüde iyidirler. İşler çığırından çıktığında, sözde medeni geçinen bu insanlar, birbirlerini yiyecekler."
"Hadi şu surata bir gülümseme konduralım."
"Bu şehir daha iyi suçluları hak ediyor, bunu onlara vereceğim."
"Planı olan birine benziyor muyum?"
"Bu yaralar nasıl oldu biliyor musun? Babam tam bir ayyaş ve şeytanın tekiydi. Ve bir gece, iyice zıvanadan çıktı."
hahh
😂😂
GDO karakedi şekil Vedat repliği
https://youtu.be/L2fP5Z_Izok?si=IZIojh7AjTlMRzyWGülen adam filmindeki son sahnedeki diyalog..🥺
"Doktor: Nereye gidiyorsun? Yusuf : Çocuğumun ağlamadan büyüyeceği bi yere Doktor: öyle bi yer var mı? Yusuf : bilmem vardır belki.."
“Ben parayım. Bir dolarlık bir banknot gibi sürekli el değiştiririm. Bir gün dışarı çıkıp bir lamba satın aldım. İçinden bir cin çıkıp yüksek sesle ağladı. Ancak döktüğü göz yaşları sadece benim içindi. İşte bundan sonra her şey ters gitti.”
Aslında 10 - 15 tane çok sevdiğim replik var fakat, bu repliğin mânası aşırı derin ve anlamlı. Yani okununca nedir bu diyor insan ama, mânasını anlayabilene çok şey anlatıyor.
"You already have, Luke"
Hiç kimsenin kimsenin adı beni korkutmaz oğlum. Biz kellesi kopmuş çok padişah gördük
Yılmaz Güney/ Kaçaklar filmi
Dizi değilde.
*Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği* Kemal Sunal.
*Sen çok güzel bir karısan* İlyas Salman.
-Ya manyağın biri ağzıyla uçak çekmeye kalkmış, kargo uçağı mı ne çarpmış paramparça olmuş herif..
+yoğğğğammına.
Bir Demet Tiyatro..
2 kisa whiston lagr :D :D
Bu diyorum 🦇
"I never went to any academy, but i conquered all of europe on my own" -the downfall
Ağzımızın tadı kaçmasın bir şey derdim de neyse :D
"kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?"
*bne gibim p*st gibim biseeee
Kibar feyzo 😂
Herkesin hayatına kimse karışamaz ✨
Kısmet - Doğan
Neye bakyon kurabiye var simit var djdj en sevdiğim değil aklıma gelen bu
Ohoooo bi dünya
yeri geldikçe yazıyorum ben
Seyraan seyran şimdi ne edicün 😀
Bilesinnnnnnn
Ağzımızın tadı kaçmasın 😂 ne bu bil bakayım
Hayriye hanım 😂
Helal sana 😂😂 Ali Rıza ağzımızın tadı kaçmasın dedi dedi tad diye bişi kalmadı ailede
He valla 🤧🥺
🥺🥺🥺
Bayıl istersen Feriha 😄
😂😂
"öylemi öyle" çukur yamaç kocovalı😀
Adamı hasta etme Emine😂
😂😂
Bu kapıyı siz yaptıracaksınız repligi
Kader filminde ki Haluk bilginlerin tiradı 🚬
O senin yengen yengen
Bu işin tadı kaçtı Muhsin
Kış uykusu keşke roman olsa
Müsaitsen sevisebilirmiyiz (Saldiray abimiz)
Sen benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsun memati
Hep yek tüm replikler 😅😅
Yazmam ben küfürlü 🥹
Gibinin bütün sahneleri
“Bilemiyorum Altan, bilemiyorum”
Bu işin tadı kaçtı Muhsin
İki kişinin bildiği...
Behzat amirimin her repliği güzel 😂
Herkes Öldürür Sevdiğini
Heee (Behzat amirim)
Mucize