Türk filmlerinde korku denilince hep cin filmleri oluyor. Peki global bir film olarak bakmak istesek, sizi arşa çıkaran korku filmlerinin konusu hangisi?
- Bıçak
- Hayat-
- İntikam
- Cin
- Hayaletler
Örnek verdiklerim gibi.
#CazibeKedisi <3 :)

Türk filmlerinde korku denilince hep cin filmleri oluyor. Peki global bir film olarak bakmak istesek, sizi arşa çıkaran korku filmlerinin konusu hangisi?
- Bıçak
- Hayat-
- İntikam
- Cin
- Hayaletler
Örnek verdiklerim gibi.
#CazibeKedisi <3 :)
Paranormal olaylar her zaman satar. Kan, vahşet, adam kesmek herkesin sevdiği alanlar değil. Fakat içinde hayalet olduğu zaman o film beni kesinlikle içine çeker. Zaten korku filmi dediğinde böyle olur.
Öyle Dabbe gibi uyduruk filmlerden hiç bir zaman korkmadım
2009 dan da Dabbe filmlerini seyrediyorum ama hiç te aklı başında insanların korkacağı filmler değil
Ben savaş filmleri mafyaların filmlerini çok izledim
Birbirlerini vahşice öldüren Rus mafyası filmlerini izlerken kanım dondu
Mafya filmleri çatışmaları biraz ürkütücü
Bir de gerçekte yaşanacak hepimizin bildiği kabir azabı filmlerini videolarınıda çok izledim
O karanlık kabirde giden ilk günlerden sonra yaptıklarının bedelini teker teker yanarak ölen insanların çığlıklarını izledim
Annesini çağırıyor. Ailesini arıyor feryat ediyorken. O kapkaranlık kabirde azapta insanları bir izleyin bakalım. Asıl korkunç film nasıl olur görün. Hepsi gerçek filmler
YouTube de daha mezara yeni defnedilirken mezarda alevler içinde yanan kızın videosunu gördüm ailesi çığlık atıyordu. Ağlıyor feryat ediyorken
Kızı daha mezara girmeden kabirde ki ateş onu yakmak için nasıl da sabırsızlanıyordu
O beni baya çok korkuttu
İnanın korku filmi videolarına merakı olanlar kalksın. Kabir azabı filmlerini izlesin
Dabbe gibi çin azabı gibi başı boş uyduruk filmlerle kendini oyalamasın
Kabir azabı filmleri hepsi gerçeklerden alıntı olarak uyarlanmış hepsi korkunç
Ben büyü icerikli seviyorum en çok siccin dabbe gibi
Gece 03:00 04:00 arası evde ışıkları kapatıp kimseler yokken dabbe serisini izleyebiliyorsan. Korku filmlerinden korkmuyorsun demektir.
<3 <3
Oyuncak bebekler mesela ya da Ouija tahtası
Cevap
5Cevap
Bence ayin sahneleri arşa çıkarıyor. Böyle ufak tefek ayinler değil de Hereditary filminin sonunda çatıdaki ayin sahnesi gibi. Bir de Exorcist filmlerindeki gibi şeytan çıkarma sahneleri var.
Korku teması. Yabancılarda çıtayı yükseğe çıkaran şey gizem oluyor. Çoğu filmde herhangi bir karakter gösterilmiyor ama öyle güzel işleniyor ki bu korku insana hayal gücü tamamlıyor gerisini. Bizdeysen yastık yorganı kafasına geçiren hayaletim diyip geziniyor
Gerilimi bol ise her türlü severim ben. Araya sıkıştırılmış birkaç korku sahnesi beni tatmin etmez. Gerilimi de, korkusu da hat safhada olmalı. Ancak öyle keyif alırım.
Gercek oldugunu bildigimiz seyler mesela cin , peri, karabasan vs..
Satanistler ve şu şeytana tapıp insan kurban edenler
Alameti- Kıyamet filmini izle. Tam senlik.
Konusu ne
Korku filmi ve kıyameti getiren satanistleri anlatıyor. Bir apartmanın gizli bölmesinde ayinler yapan satanistleri anlatıyor.
Onu izledim ya. Kadın hamile kalıyordu galiba
Metresti sanırım kadın
Hatta vakit kısalıyordu
Tabiki TESTERE sadece korku değil filmin felsefesini anlamadıktan boşuna izlemeyin.
Ben korku filmi izlemeyi sevmiyorum pek 🫠
Korkuyooo korkuyooo korkuyooo ehehehhehe :D :D
Bilim kurgu filmler olur
Sorum ile zerrre alakası yok.
He.. bak oradan bir tık kurtarırsın. Ama oda bilim kurguya geçiyor :D
Cinli şeytanlı filmler en korkunç diyebilirim
Turkler korku filmi çevirmesin mümkünse.
Kıble dere hikayesi çok iyidi bence..
Başarısız bir makyajla cin yapmışlar, iğrenç bir ciglik tarzı ses, kamerayı sürekli sallıyorlar o da görsel efect kendilerince. İğrenç basit filmler. Hint filmleri bunlarınkinden iyi.
İntikam
Cin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?