Diziler & Filmler Sen anlat karadeniz? ayse_03 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sen anlat karadeniz Tahir gibi biri ols ane güzel olurdu Güncellemeler+1 yıl Karadenizli biriyle evlenmek istiyorum onlara hayraligim var Sen anlat karadeniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. anlatacak bir şey yok maalesef olmazdı bence 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmazdı bence 0 1 Yorumla ayse_03 +1 yıl Bilemeyiz biri çıkar karşına aha buldum dersin
mustibeq Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çarşamba günü kızlar sen anlat Karadeniz izliyordu erkekler diriliş Ertuğrul nnxnxnxn 0 9 Yorumla ayse_03 +1 yıl Allah Allah😂 Yorumla mustibeq +1 yıl Ertuğrul daha güzeldi ama Yorumla ayse_03 +1 yıl Tabi ki sen analt karadenizzzz Yorumla mustibeq +1 yıl Aşk falan bişiyler oluyodu onda Ertuğrulda gaza geliyodun xnxnxn Yorumla ayse_03 +1 yıl Şimdi evet bende seviyorum diziliş Ertuğrul ama sen anlat karadeniz geçemez Yorumla mustibeq +1 yıl Ertuğrul sen anlat karadenizi her türlü geçer tartışmayalım xnnxnx Yorumla ayse_03 +1 yıl Tartışmuyoruz tabi ki her dizinin kendine göre güzel yönleri var sen onu seversin ben ikisini de Yorumla mustibeq +1 yıl Ben mizah olsun diye dediydim de neyse haklısın xnnxnx Yorumla ayse_03 +1 yıl Sorun yok benimle tartışılmaz 😁😂 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Oda seni alacak ya 0 1 Yorumla ayse_03 +1 yıl Ters anladın herhlade soruyu öyle biri olsaydı dedim sana noluyir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
anlatacak bir şey yok maalesef olmazdı bence
Olmazdı bence
Bilemeyiz biri çıkar karşına aha buldum dersin
Çarşamba günü kızlar sen anlat Karadeniz izliyordu erkekler diriliş Ertuğrul nnxnxnxn
Allah Allah😂
Ertuğrul daha güzeldi ama
Tabi ki sen analt karadenizzzz
Aşk falan bişiyler oluyodu onda Ertuğrulda gaza geliyodun xnxnxn
Şimdi evet bende seviyorum diziliş Ertuğrul ama sen anlat karadeniz geçemez
Ertuğrul sen anlat karadenizi her türlü geçer tartışmayalım xnnxnx
Tartışmuyoruz tabi ki her dizinin kendine göre güzel yönleri var sen onu seversin ben ikisini de
Ben mizah olsun diye dediydim de neyse haklısın xnnxnx
Sorun yok benimle tartışılmaz 😁😂
Bir tane var zaten
Oda seni alacak ya
Ters anladın herhlade soruyu öyle biri olsaydı dedim sana noluyir