Diziler & Filmler Fi dizisindeki Can manay cinsel bağımlılığı mı vardı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim anlamadığım can manayda cinsel bağımlılık varsa sadece nasıl duruyu istiyordu çünkü cinsel bağımlılık deney şey bir sürü kadınla olma isteği değil mi Fi dizisindeki Can manay cinsel bağımlılığı mı vardı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hunter_Wolf Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Var tabi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ama sadece sürüyü istiyordu nasıl cinsel bağımlılık oluyor ki bağımlılık olan kişilerde farklı kadınlarla da olma isteği yok mu Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Onda da var Yorumla Soran +1 yıl Sürüyü diye çevirmiş duru olacaktı duru karakteri Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Durunun dışında bi çok eğilimi var Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Pi-çi yi de okudun mu Yorumla Soran +1 yıl Pi ci dizisini izledim ama diğerini daha bilmiyorum okuyamadım maalesef çok pahalı kitapları Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Hediye edeyim mi sana Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Bende var göndereyim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gonderceksin Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Kargo Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Gizliden çık Yorumla Soran +1 yıl Hayır teşekkür ederim yine de Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Evet var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama şey değil mi cinsel bağımlılık denen şey başka kadınlarla da olma isteği değil mi can manay sadece duruyu istiyordu Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 302 cevap paylaştı. bilemeyiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var tabi
Ama sadece sürüyü istiyordu nasıl cinsel bağımlılık oluyor ki bağımlılık olan kişilerde farklı kadınlarla da olma isteği yok mu
Onda da var
Sürüyü diye çevirmiş duru olacaktı duru karakteri
Durunun dışında bi çok eğilimi var
Pi-çi yi de okudun mu
Pi ci dizisini izledim ama diğerini daha bilmiyorum okuyamadım maalesef çok pahalı kitapları
Hediye edeyim mi sana
Bende var göndereyim
Nasıl gonderceksin
Kargo
Gizliden çık
Hayır teşekkür ederim yine de
Sen bilirsin
Evet var
Ama şey değil mi cinsel bağımlılık denen şey başka kadınlarla da olma isteği değil mi can manay sadece duruyu istiyordu
bilemeyiz