Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal ve Cihan Talay gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Kübra dizisi 18 Ocakta ekrana gelecek. Netflix dizinin ilk uzun fragmanını paylaştı.

Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal ve Cihan Talay gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Kübra dizisi 18 Ocakta ekrana gelecek. Netflix dizinin ilk uzun fragmanını paylaştı.

Çağatay’ın olduğu işi havada karada izlerim. Seyir zevki inanılmaz iyi biri. Konservatuar geçmişi olmamasına rağmen şu güne kadar geldiği seviye müthiş. Tip var, ses var, oyunculuk var ve ekrana yakışıyor 10/10 vip kul
çöp olduğu her halinden belli olmakla birlikte son 1 2 yıldır islam üzerine yapılan dizi filmlerin ülkede iç karışıklık çıkarmasının yakın olduğunu düşünüyorum
Cevap
10Cevap
Hayır izlemiyorum
Çağatay Ulusoy'un Hem TV hem de Dijital de aynı dönem 2 dizisi var ilginç nasıl her iki diziyi beraber götürecekler merak ediyorum.
İzlemeyeceğim Çağatay Ulusoy da diğer oyuncular gibi itici geliyor
Fragmanı merak uyandırdı bende. Kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.
Konusu itibariyle çok tartışma çıkartacak bir diz. Neler olacak göreceğiz.
Sınavlardan sonra bakmayı düşünürüm şimdi hiçbir şey dikkatimi dağıtamaz
Çağatay varsa ben de izlerim, müthiş bir oyuncu.
Fragman ilgimi çekti
izlerim birkaç bölüm bakarım sonra
Netfliks hem depremde hem de çocukların katledildiği katliamda tarafını belli etti boykot ediyorum izlemiyorum.
Bakarım müsait olunca
Başladım imana geldim :D
Terziyi izlemiştim cok iyidi belki bu da iyi olur
Şimdi fragmani izledim bence harika bir dizi olucak gibi ama linçte cok gelebilir bu diziye
İzlerim. Merak ettim.
Ben izliycem merak ediyorum
Buda iyice isitcilere döndü
Kesin Mehdidir
türk dizileri çok çekmiyor izlemiyorum
Bakarız.
çağatayı yerim
İzleyeceğim 🌺
İzlemem sarmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?