Diziler & Filmler Friends mi Himym mı? ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz How i met your mothercı mısınız yoksa friendsci mi? Bir de neden onu seviyorsunuz? HIMYM Friends Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ankete katılınsın mı acaba😄 Friends mi Himym mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Friends 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl İkisini de izledim ikisini de yarım bıraktım 😅 ara sıra takılmalık izliyorum. Friends daha içten geliyor bana. 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İlk göz ağrım himym tabisi ki 1 5 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl 6 kere bitirdim bu arada :D Yorumla ruby87 +1 yıl Bende o kadar bitirmiş olabilirim Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Çok iyi dizi, 7. ye mi başlasam Yorumla ruby87 +1 yıl Rastgele sezon açıp izliyorum bazen Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Uu legend wait for it darrryyy Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 486 cevap paylaştı. Hımym tabi. Barney ve Ted efsane 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Driends 0 3 Yorumla ruby87 +1 yıl Ben himymcıyim aşkım ya 😄 Yorumla candygirl34 +1 yıl Oda güzel ama tercih etmem gerekse az farkla friends derim 🙂 Yorumla ruby87 +1 yıl Peki cnm☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Friends
İkisini de izledim ikisini de yarım bıraktım 😅 ara sıra takılmalık izliyorum. Friends daha içten geliyor bana.
İlk göz ağrım himym tabisi ki
6 kere bitirdim bu arada :D
Bende o kadar bitirmiş olabilirim
Çok iyi dizi, 7. ye mi başlasam
Rastgele sezon açıp izliyorum bazen
Uu legend wait for it darrryyy
İkisi hakkında da bilgim
Hımym tabi. Barney ve Ted efsane
Driends
Ben himymcıyim aşkım ya 😄
Oda güzel ama tercih etmem gerekse az farkla friends derim 🙂
Peki cnm☺️