Oyunculuk ne gerektiriyorsa onu yapabilir miydiniz yoksa asla oynamam dediğiniz sahneler var mı?

Oyunculuk ne gerektiriyorsa onu yapabilir miydiniz yoksa asla oynamam dediğiniz sahneler var mı?

Ben oyuncu olmayı çok isterdim.. hangi sahnede oynamazdım dersek de sevişme öpüşme bunun gibi sahneleri pek tercih etmezdim. sevişme zaten hiç olmaz.. öpüşme de rol gereği final sahnesinde falan olabilir. ben zaten psikolojik gerilim filmi tercih ederdim ayda bilim kurgu
Zayıf karakterleri canlandırmak istemezdim, sürekli ağlak falan bir de aşırı sahneler
Ben oyunculuk yapamazdım. Yapsam da yakınlaşma sahnelerini yapmak istemezdim. Bir de o sahneler bir kere çekilmiyor defalarca istedikleri gibi olana kadar uğraşıyorlar.
Cevap
11Cevap
Fiziksel ve cinsel temas olan hiçbir sahneyi kabul etmem kesinlikle. Haricinde tüm sahnelerin üstesinden gelirdim.
Yani.. gerçek hayatta evli bir adamla yakınlaşma sahnesi çekmek istemem hele de direkt erotik sahne içeriyorsa film en başından tercih etmem.
Öpüşüp koklaşılan sahneleri oynamazdım. Kötü karakter olabilirdim ama tecavüz ve kadına şiddet gibi sahneleri oynamazdım.
Kapıda Özel koruma, aşırı erotizm falan sahneler oynamam... En çok ruh hastası, deli, intikam rollerini oynamak isterim...
Yaparım, en üst zirveye çıkar otururum, beni konuşurlar🤣
Şiddet içeren bir sahnede oynamak istemezdim
Katil rolü, terörist rolü gibi roller hariç hepsi uyar
Sanat için soyunmak diye popüler bir tabir var.
Yakışacak sahneleri oynardım.
Rol icabı bile olsa eziklenme ve aşağılanma gibi olan sahneler de oynamam bir de öpüşme vs
Erotik sahneleri yapmazdım.
Oyuncu olsaydım oynardım.
top olmam :) oynamam yani :)
Seyircinin sevmeyeceği karakter olmak istemezdim
Mafya babası, ajan, aşçı 😂😂
Yükseklik içeren sahneleri oynayamazdım..
Kötü karakter oynamak istemem
Cinayet sahneleri
Oyuncu olmak istemem
dram
Sevişme sahnesi falan
Opusme filan
Seks ve aksiyon sahneleri
Her sahneye Okey.
Cinsellik ve aşağılanma sahnelerini
Küçük düşürücü sahnelerde oynamak istemem açıkçası
Kesinlikle p*rno
korkuyormusun?