Margot Robbie: "'Erkekler Barbie izlemez' dediler. Ama erkekler, harika bir film izlemeye gider. Eğer harikaysa, herkes izler." dedi. Barbie filmi 2023 yılının en başarılı filmlerinden olup, gişe rekorları kırmıştı. Erkekler Barbie izlemez mi sizce?
İzlemez
İzler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Margot Robbie "erkekler Barbie izlemez dediler, eğer harikaysa herkes izler" dedi! Erkekler Barbie izlemez mi?
Sinemada Kızı, yeğeni, torunu ile izleyen o kadar çoktu ki harika ile alakası yok sevgi ile alakalı. Kızlar sevdiği için eşlik edenler de Barbiyi seveni sevdiği için izledi. Bende kuzenimle kızı için girmiştik hani kadın halimizle. 😄
Margot bacımız, bol fetişli fantazilerimizin baş rolüdür biz erkekgillerin. The wolf of wall street'te Leonardo abimize bacaklarını açıp, gel pisi pisi dediği sahnesinde kalp krizi geçirenlerimiz bile olmuştur.
Barbie'yi izlemedim. Ne kaçırdık acaba. Çok mu çocuksu, vıcık vıcık haller, falanlar filanlar var yoksa, sexili mexili bi film mi.
Çocuksuysa izlemeyelim. Çocuklardan ve çocuksuluktan nefret ederim.
Kim şu erkekler kadınlar 2 gruba ayrılmış hala anlamadım neci bunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Neden izlesinler ki ben bile izlemedim. Bu film, Barbie çizgi filmlerinden çok farklı ve sıkıcı geliyor her şey pembe ve şekerlerden oluşmuş beni çok boğdu atmosferi
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Margot Robbie "erkekler Barbie izlemez dediler, eğer harikaysa herkes izler" dedi! Erkekler Barbie izlemez mi?