Vizyona girecek filmleri her zaman takip edip arkadaşlarına tavsiyeler verir misin?

Vizyona girecek filmleri her zaman takip edip arkadaşlarına tavsiyeler verir misin?
Hayır. Çoğuna bakmıyorum bile. Sadece belli, sevdiğim tarza gözüme takılan fragmanlar olursa o filmlere bakarım. Çıkış yok filmi mesela, No Way Up güzel gözüküyor. 26 ocakta vizyona girecekmiş. Ona bakabilirim.
Genelde takip etmiyorum. Vizyona girdikten bir süre sonra izlediğim sitelere yükleniyor. Oralarda denk gelirsem izliyorum. Böylesi daha iyi oluyor. Dizilerin yeni sezonunu beklemek yeterince işkence görevi görüyor. Bari filmler için bekleme yapmayalım.
Çoğu dizi veya film izlenecek seviyede değil. İzlerken aşırı canım sıkılıyor. Senaristler hangi kitleyi hedef alıyorlar bilmiyorum ama çoğu kitleyi hedef almadıkları kesin
Evet genel olarak takip ederim
Cevap
24Cevap
Murat Göğebakan kalbim yaralı filmine gittim beğendim şimdi de Cem Karaca Resimdeki gözyaşları ve Gupse Özay'ın lohusa filmine gitmeyi çok istiyorum kardeşimde İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallı'nın mutluyuz filmine gidelim diyor ama bilet fiyatları çok pahalı bir bilet 150 TL
Kolay kolay film beğenen birisi değilim, çok fazla film izledim ve artık beğenmekte ciddi zorluk yaşıyorum. O yüzden tek tek filmleri takip etmiyorum sadece özel ilgimin olduğu filmlerin çıkış tarihlerine bakıyorum.
Sinemada izlemeyi cok sevmiyorum en azından sapken.. O sebepten takıp ederim ama İnternete ne zaman dustuguyle alakalıyım..
Her zaman değil ilgimi çeken bir yapım varsa takip ediyorum kolpaçino 4 çıkacak mesela fırsat bulursam gidicem izlemeye.
hiçmi başka bir merakın yok vaktini daha önemli şeylere harca kendine yatırım yap film yerini bir dil öğrenmeyi dene ne öğrensen kaar bu devirde
Evet vizyona girecek filmleri takip ederim tam bir film delisiyim diyebilirim.
Pek takip etmiyorum ama Lohusa'yı merak ediyorum 🤩
Evet zaten sürekli cineverse'ün uygulamasına girip duruyorum hatta dur bir daha bakayım
Sinwmaya gitmiyorum artık ekstra masrafa gerek yok.
sonunu gormek istedigim bi tane var onunda cikmayacagi kesin kes ilan edildi cekilmiycek hic bi zaman
Eskiden evet ama pandemiye kadardı sanırım artık yok
Sinemaya gideceksem bakıyorum 😄 hiç bakmıyorum
Ara sıra takip ederim, izlerim.
Bazen aklıma geldikçe
Takip etmiyorum. Zaten illa Netflixe düşecektir
Hayır takip etmiyorum
Eskidendi artık ilgim kalmadı
Her zaman takip etmem.
Hayır uzun zamandır izlemiyorum
Gidecek arkadaşım olduğunda takip ediyorum 🥲
Çok boş zamanım olmadığı için hayir etmiyorum.
Hayır takip etmem
Sinema sevmiyorum takip etmem
Sinemaya gitmek artık lüks oldu etmiyorum.
Sinema öldüğünden beri umrumda değil vizyon.
Arada bakarım dikkatimi çeken filmle var bu aralar
Hayir..
Ayda bir iki bakarım
İç savaş adlı filmi bekliyorum
Hayır etmem
Takip etmiyorum
Çok isterdim ama
Maalesef üzgünüm
Evet.. 😅
Takip etmem pek
Aklıma bile gelmiyor
Hayır