Diziler & Filmler La casa de papel serisinden Berlin dizisi başladı nasıl buldunuz? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Serinin en sevilen karakterlerinden birisiydi Berlin karakteri özlemişiz yeniden görmeyi.Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan La casa de papel serisinden Berlin dizisi başladı nasıl buldunuz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Birazdan izleyeceğim bende. Gün içinde izleyecektim ama sürekli izlediğim site çok kastı, izleyemedim bir türlü. Umarım düzelmiştir, izlemek için sabırsızlanıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Henüz izlemedim ama izlerim belki de 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl berline asigim cok iyi olmus 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bir tokyo iki Berlindi benim içinde Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece bir bölüm izledim ve beklediğim gibi değil ama ikinci bölümü de izleyeceğim. 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Sevdiğim bir karakterdir. Henüz izleme fırsatı bulamadım ama müsait bir zamanda izleyeceğim. 0 0 Yorumla