Oyuncu kadrosu itinayla seçilmiş bir filmi sıkıcı olsa bile izler misiniz?

Oyuncu kadrosu itinayla seçilmiş bir filmi sıkıcı olsa bile izler misiniz?

Hayır benim için konusu da ha ön planda.. istersem hiç bir oyuncuyu tanımıyor olayım yine de keyif alırım.. örnek olarak 2014 yılında çıkar labirent filmini o yıl seyretmiştim.. ver kadrodan kimseyi tanımamama rağmen çok keyif almıştım
Son dönemde, kalbimde yara olan Üçlü Pürüz tam bu şekilde bir filmdi benim için. :/
Emrah Kaman'ın tüm işlerini çok seviyordum, Okan Çabalar, Korhan Herduran, Müfit Kayacan gibi isimleri beraberinde görünce iyi bir filmdir diye düşündüm ama film o kadar kötü çıktı ki; abartısız 30 dakika sonra kapattım.
Küfür güldürür diye bir şeye inanmışlar sanırım, her 5 dakikada bir küfür kıyamet bir sahne geliyor. Berbattı.
Ricalar :)
Oyuncu kadrosu evet bir etken. Fakat filmin konusu da benim için önemli. Film izlememde ki en büyük amacım keyif almak. Sıkıldıktan sonra hiçbir önemi yok ki.
Rica ederim.
İzlemem oyuncu kadrosu her ne kadar iyi olsa da bir filmi izleten şey konusudur kadro her ne kadar berbat olsa bile konusu çok iyi olan bir film senin o filmi izlemeni sağlar konu filmin çimentosudur.
Cevap
14Cevap
Benim için filmin oyuncusundan ziyade konusu çok daha önemli konu sürükleyici ve merak edilecek bir unsurda değilse kim oynarsa oynasın sıkılırım
Evet izlerim. Gerçi genelde o tarz kadroların olduğu filmler sıkıcı olmaz ama
Sıkıldıysam izlemem zor ya :d büyük ihtimal izleyemem.
Yok izlemem. Oyuncu, performans yönünden kendini gösteremedikten sonra ne anlamı kalır.
İzlemeye başlarım eğer sıkarsa yarım bırakırım ki genelde öyle oluyor
Sıkıldıktan sonra oyuncu kadrosunun bir önemi yok benim için.
Oyuncu kadrosu benim için çok önemli. İzlemeye çalışırım da aşırı bayarsa izlemem açıkçası.
Hayır izlemem. ~☆
Sıkıcı bir filmi neden izliyeyim zaman kaybı
Sıkıcı olmasada izlemem, sevmiyorum
Fenerbahçe 11lisi kadar sağlam mı
İzlenmiyor..
Sıkıcıysa izlemem
Izlerim
İzlemiyorum
Hayir izlemem
Hayır
İzlemem
İzleyemem