Korumacı, güçlü, zayıf, zeki, saf, acımasız, espritüel vb hangi özelliklere sahip bir karakter olurdu?

Korumacı, güçlü, zayıf, zeki, saf, acımasız, espritüel vb hangi özelliklere sahip bir karakter olurdu?

Oluşturuluyor..
Karakterim bencil bir anne baba ile büyümüş. Anne ve babası sürekli arasında para kavgası yaparmış. Karakterimde buna bağlı olarak eli açıklık ve yardımseverlik gelişmiş. Çocukluğunda çok sevdiği babannesi gözleri önünde ölmüş bu yüzden sevmeye korkmuş hep, bu travması olmuş kimseye bağlanamamış. Karakterimin ilk kurduğu ilişkiler hep sığ kalmış, derinleşememiş. O da insan ilişkilerini sadece çıkar üzerine kurulu olduğuna inanmış. İnsanların duygularını sömürmeyi seviyor. Yalan söylemekten haz duyuyor.
En büyük düşmanı kendi olan, yaşadığı içsel çatışmalar nedeniyle hayattan keyif alamayan ama iş güldürmeye geldiğinde bunu çok güzel başaran ve kendisi dışında herkese şifa olan bir karakter yazardım. Dışarıdan mükemmel bir hayatı ve enerjisi olurdu, içindeyse kırgın ve küskün bir çocuk. Bunu da yalnızca o bilirdi
Zeki ve fırsatları değerlendirmeyi bilen bir karakter yaratırdım. Karakterim kesinlikle bir kadın olurdu çünkü bir erkeğin ruh incelemesini hemcinslerim kadar iyi analiz edebileceğimi sanmıyorum.
Lider vasıflı, cesaretli ve aklını kullanabilen bir karakter yaratırdım
Cevap
4Cevap
Ben Joker gibi bir karakter yazmak isterdim.. görünümü daha farklı başından geçen olaylar da daha değişik olacak şekilde.
Lider vasfı olan en dib noktadan, en üst noktaya çıkışı olan başarılı bir oyuncu modeli ortaya koymak isterdim..
Duysusuz aşırı zeki insanları manipüle edebilen ve kullanan biri olmak isterdim heralde
Sarı saçlı mavi gözlü yaratırdım çok tatlı ve güçlü bir savaşçı olurdu
Erkek olurdu btw
Biraz Metehan, biraz Cengizhan biraz Fatih biraz da Atatürk karışımı işte. 🤔
Zor kadin seven, kasli, uzun siyah sacli (omuz hizasi) , yuz hati belli olan, beyaz tenli, 1.80 boylarinda , basketbol oynamayi cok sever, ve ozel korumaci
Aa kitap mı bu drew falan ksndmdnn
Yok ya drew diye bir karakter vardı o sandım, niye alındın ki?
Güçlü şık zarif yetenekli falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?