Malefiz 2 final sahnesinde Aurora'nın malefize söylediği o cümle; ''Çünkü sen benim Annemsin'' Dedikten sonra gerçekten ağlamaya başlamıştım. Harika bir finaldi.

Malefiz 2 final sahnesinde Aurora'nın malefize söylediği o cümle; ''Çünkü sen benim Annemsin'' Dedikten sonra gerçekten ağlamaya başlamıştım. Harika bir finaldi.
“Ben senin resmine değil de sana âşık olsaydım o zaman ne olacaktı? Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme, belki de alay edecektin sevgimle… Halbuki resmin bana dostça bakıyor, iyilikle bakıyor ve ebediyen bakacak. Hayır! Benimle resminin arasına girme. İstemiyorum seni! Ben senin yalnız resmine aşığım.”
Halil (Müşfik Kenter)/ Sevmek Zamanı
Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nîn, tolo dan nan galad. Yüzüklerin efendisindeki Arwen’in Frodo’ya yardıma geldiği o sahne. Anlamından çok görüntü, sahnenin kendisini çok iyi. İstesem de unutamam.
Bay Creedy: Neden ölmüyorsun neden?
V: Bu maskenin altında etten fazlası var, bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!
V for Vendetta filminden...
"Ölüyorum anlasana.." repliği. Bihter değil de, bir başkası o sahneyi oynuyor olsa yine beni çok etkilerdi. Burada mesele oyunculuk değildi, repliğin ta kendisiydi. Yaşamak için çırpındığını bir başkasının görmesini, anlamasını beklemek ne zordur kim bilir.
Cevap
8Cevap
-siyahi ve isyankar şarkıcı bop marley'in bir sözü var.
-ney
-"bir yıldız gibi kayar giderim hayatından, yapacağın tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan"
Dünyaya büyümek için gelmediysen hiçbir zaman büyüyemezsin her zaman küçük kalırsın.
ÇAKALLARLA DANS-Gökhan (Şevket Çoruh)
bilmem vardir bir kac tane.
Game master...
İnsanlar değişmez, farkına varır.
Ölü insanlar ölüyorum
Yok şu an
Dizilerde var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?