Bugün ''Orman'' diye bir film izledim. Giriş gelişme ve sonuç yok! Sadece film olsun diye film olmuş. Çok basit ve anlamsızdı. Ormanda insanları neden öldürdüğü belli değildi.

Bugün ''Orman'' diye bir film izledim. Giriş gelişme ve sonuç yok! Sadece film olsun diye film olmuş. Çok basit ve anlamsızdı. Ormanda insanları neden öldürdüğü belli değildi.
Sadece Tanrı Affeder filmi. Üstelik Ryan gossling oynuyor ve film bittiğinde acaba tehdit mi ettiler de böyle bir filmde oynadı diye düşünüp hayret ettim. Yani konu var sahneler tuhaf, oyunculuk tuhaf, ne bileyim bayağı tuhaftı 😂
Var, evet. Sonu bağlanmayan, yarım kalan her dizi-film için söylenip duruyorum. Örneğin; The Watcher dizisi. İzledim, izledim... Tam sona geldim, dizi bitti. Ee nerede tüm soru işaretlerinin cevabı? Yok. Film olsa yine neyse de, o kadar bölümü yok yere izledim. Ona yanıyorum.
:) Tüh onca vakit boşa.
Öyle ne yazık ki :)
Cevap
5Cevap
Ben en çuk Kore dijileri ve filmleyi ijliyoyum şadece şonu farklı ulşun iştedikleyim uldu ama üle sorguladığım yuk
Hırçın sevgilim Kore versiyonunu izle o zaman. :) <3
Platform olabilir. Ama bir de sırp filmi vardı böyle bir filmi çekmek nasıl bir zihniyet ve barbarlık dehşete düşmüştüm.
Ayy ismini bul da bende izlemeyeyim.
İzlersin falan sebep olmayayım psikolojin bozulabilir kdkdjf ergenken biri izletmişti hala etkisindeyim
O basit filmlerle zengin oluyorlar. Bende mi çeksem anlamsız şeyler diye düşünüyorum.
Pek olmadı çünkü izleyeceğim filmi beğenmeyeceksem izlemiyorum. Genelde anlaşılıyor nasıl bir film olduğu👍
Aklıma gelmiyor ama çok izledim zamanımı çaldılar resmen😒
Yook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?