Asya filmleri denilince insanın aklına, ejderhalar ya da uçan adamlar gelebilir. Ancak içlerinde daha değişik farklı filmlerde çıkabiliyor. Mesela Ölümcül Güzellik filmi gibi.
Peki sizin beğendiğiniz Asya filmleri neler?

Asya filmleri denilince insanın aklına, ejderhalar ya da uçan adamlar gelebilir. Ancak içlerinde daha değişik farklı filmlerde çıkabiliyor. Mesela Ölümcül Güzellik filmi gibi.
Peki sizin beğendiğiniz Asya filmleri neler?
Asyalılar fantastik hariç güzel filmler yapıyorlar. Birkaç yapımı izledim ben de
Mazisi olmayan adam
Not defteri
Ölüm zili
Adı şu an aklıma gelmeyen ama sahnelerini hatırladığım filmler de var
Bazı sahneleri çok abartılı oluyor ya. Adam bir tekme atacak 40 metre havada uçuyor. :)
İpman güzeldir ama bak hatırladım şimdi 😂
Cevap
4Cevap
Genellikle berbat olduğunu düşünüyorum
Bende öyle düşünüyordum ama dün güzel bir film izledim. :)
Kurunun yanında yaş telaş yapmaz :D
Yarın ben fenomen oluyorum Kemal Sunalın ''Şimdi ben buraya neden çıktım. Niçin çıktım. Çıktım da çıkmadık mı dedik'' Konuşmasını yapayım mı :D
Öyleyse ona göre sana uyarlaması o yapayım bak 😀
Şimdi ben burada neden fenomen oldum. Niçin olduk, nasıl oldum bunu izaha gerek yok , gördünüz yaptılar oldum ama olmamışta olabilirim. Olmuşsam olmuşumdur , olmamışsam olmamışımdır, görünen KS uzakta değildir, fenomen oldukta sonradan olmadık mı dedik, bunlar birtakım uydurma laflardır, sahi yav ben burada neden fenomen oldum, kim fenomen yaptı lan beni buraya
🤣🤣🤣 Kopyala yapıştır bakalım djdkdld
:) haha on numara olmuşş :) :D
Teşekkür ederim. Dizi ve Fİlm.
Evet güzeldir bence
Kore yapımları bu aşamada çağ atladı resmen
Ay kore dizilerine aşığım
Evet, seviyorum.
Pek izlemedim * hoşuna gitmiyor.
Paradise kesinlikle
Kore mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?