Diziler & Filmler Yılın en iddialı dizisi hangisi? Bayzz01 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kızılcık Şerbeti Show TV Kızıl Goncalar Fox TV Yargı Kanal D Kardeşlerim Atv Ömer Star TV Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Toplam 107 oy Kullanılmış 36 bayan 18 Erkek Kullanıcı Show TV Kızılcık Şerbeti onaylamış Yılın en iddialı dizisi hangisi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Kızıl Goncalar Fox TV 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Türk dizisi izlemeyi pek tercih etmiyorum, bir aile dizisi güzel diyor arkım belki ona bakarim 0 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Tabiki ben bu dünya ya sigmazam olacakti ama nasil bi kafa ise secenek koymamis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbiri değil Gönül Dağı daha çok izleniyor Arka Sokaklar heyecanlı gidiyor 0 0 Yorumla
icdokmekisteyenbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hiçbiri, Gönül Dağı 'nın yerini hiçbir dizi dolduramaz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. sadece ömer dizisini biliyorum 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu yıl hiç izleyemedim ama yargı diyorum. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. kızılcık şerbeti fox tv 0 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Yargı.. filimde çok güzel mesajlar 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İddialı olup olmadığını zaman gösterecek 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızılcık Şerbeti Show TV diyorum 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Ömer.. 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kızıl Goncalar Fox TV
Türk dizisi izlemeyi pek tercih etmiyorum, bir aile dizisi güzel diyor arkım belki ona bakarim
Tabiki ben bu dünya ya sigmazam olacakti ama nasil bi kafa ise secenek koymamis
Hiçbiri değil Gönül Dağı daha çok izleniyor Arka Sokaklar heyecanlı gidiyor
Hiçbirinide izlemiyorum. O yüzden bir fikrim yok..
Hiçbiri, Gönül Dağı 'nın yerini hiçbir dizi dolduramaz
sadece ömer dizisini biliyorum
Kardeşlerim çok çocuksu geliyor
Kızılcık şerbeti
Bu yıl hiç izleyemedim ama yargı diyorum.
Kardeşlerim dizisi bence
kızılcık şerbeti fox tv
Yargı.. filimde çok güzel mesajlar
İddialı olup olmadığını zaman gösterecek
Hiç birini izlemiyorum
Kızılcık Şerbeti Show TV
Kızılcık Şerbeti Show TV diyorum
Kurtlar Vadisi
Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi
kızılcık şerbeti sanki
Aldatma
Hiçbiri