Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Atatürk 1881 - 1919 (1. Film) altıncı haftasının sonunda 1,5 milyon seyirci sınırını aşarak tüm zamanların en çok izlenen 100 filmi arasına adını yazdırdı.

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Atatürk 1881 - 1919 (1. Film) altıncı haftasının sonunda 1,5 milyon seyirci sınırını aşarak tüm zamanların en çok izlenen 100 filmi arasına adını yazdırdı.
Filmi ben de izlemeye gittim ama film kesinlikle başarısız. Yani adamın askerî tarafına hiç yer vermemişler resmen. Adamın Bulgar kızı ile aşkını izledim. 😃😃Ben paparazi miyim? Bana ne yani? Atatürk deyince insanın aklına vatan geliyor, kazandığı askerî başarıları ve savaş yılları geliyor. Kesinlikle güzel değil.
Sırf Aras Bulut İynemli oynuyor diye izlemem. Sevmiyorum oyunculuğunu. Kaldı ki bu kadar izlenmiş fakat izleyici yorumlarına bakıyorum da, filmi beğenmeyen kesim çoğunlukta. İzlememekle bir şey kaybetmiyormuşum demek ki.
İzlemek istediğim üç film arasında yer alıyor.
Fakat bir şey fark ettim seans sayısı çok az. Paribu ve Cineverse sık sık kontrol ediyorum 1-3 seans oluyor genelde. Birçok yerde de aynı olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen çok izlenmiş. Bir de gösterim zamanlaması yanlış olmuş bence.
Cevap
29Cevap
Yav qksks Atam kalkıp gelse kendisi bile izlemez
Hayır izlemedim maalesef.. ama izlemek isterdim kesinlikle.. tabi baş rol de başarılı canlandırmış bence. ama tabi ki de kim canlandırırsa canlandırsın eksikleri hataları olacaktır filmde..
Hayır izleme şansım olmadı gadası
Ya be sacmaliyosun tum zamanlarin ilk 100 arasina girmis. 6 haftadi 1 bucuk milyonla mi? Safmisiniz yoksa milletimi kandiriyosunuz. Git bak bakalim tum zamanlarin en cok izlenen 100. Filmi kac milyon izlenmis. Bos bos muhabbet ediyosunuz.
Ayrica filmi malum platform yayinlamadi kimsenin giki cikmadi nerde ataturkculukleri? Guce tapanlarin giki cikmadi. Paranin usaklari.
Hayır, izlemedim. Akplilerin nasıl senaryosunu yazdığı Türk tarih dizilerini izlemiyorsam, fetöcü birisinin yazdığı Atatürk dizisini de izlemem. Hem hainlik yapacaklar, hem de tarihimizden para kazanacaklar. Yok öyle ama.
Çok önyargili yorumlar yapılıyor ama Atatürk ün hiç bilinmeyen yanlarını konu almışlar kaliteli bir film.
Aras’ın oyunculuğunu seviyorum ama Atatürk profiline oturtamadım. Olmamış yani. Gazi’den çok uzak bir profil çizmiş bana göre
İzlemedim onun yerine ölümlü dünya 2 ye gittim
İzleyemedim duygusallaşmaktan korkuyorum. Hala İstiklal marşı okuyunca bile ağlarım
Bence o filme gireceklerini telefonlarında Disney varsa biletleri iptal edilmeliydi
Çocukluk çağlarında yaşadığı işlenen saçma kurgu dışında çok güzeldi
Ekpss ve üniversite sınavlarından sonra izleyeceğim ilk film olacak kendisi 😊
Böyle bir film Recep ivediği geçemiyorsa en çok izlemede masal anlatmayın insanlara
İzledim en heyecanlı yerinde bitti 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.
Henüz izlemedim Aras bulut iynemli çok başarılı oyuncu ⭐
Henüz izlemedim. Hüsrana uğrarım diye ödüm kopuyor🥲
Umarım kaçal sitelere düşmüştür 😅. Bu akşam izleyeyeyim.
Atatürk'e saygı duymayan cahil ordusunujda izlemesi lazım.
Sonuna kadar haketmiş bana göre. Arka perdesini, hazırlanış kısmını izledim tek tek yönetmen ve oyuncuların ağzından sonuna kadar fazlasıyla emek verilmiş, olması gerektiği gibi özen gösterilmiş bir yapıt.
adam az daha gercek Ataturk benim diye ortalikta dolasacakti. zaten ne benzemis nede oynayabilmis sevmedim
Kapı da keşke kontrol etselerdi ceplerinde Disney yüklü olanlar giremeselerdi
İzlemeyi düşünmüyorum, gereksiz geliyor.
Hayır ama izlerim kesin
İzleyemedim net hep dondu
Bu yasaklanan dizi değil mş amerikada
Çok normal. İzlenmemesi anormal olur zaten
Evet dün akşam oğlumla izledik.
İzlemedim Fox TV de gördüm sevmedim
Evet izledim. Harika bir çekim olmuş♥️♥️
İzlemedim 🤷🏻♀️
Malum sebeplerden dolayı izlemedim.
Evet izledim çok güzeldi <3
Televizyona gelirse izlerim.
Bi arkadaşım pek beğenmemişti ben izlemedim ama