Bence Aşk. Hele de metres, ihanet konulu aşk filmi-dizisi ise daha çok izleniyor.

Bence Aşk. Hele de metres, ihanet konulu aşk filmi-dizisi ise daha çok izleniyor.

Tabi ki de aşk ve aldatma içeren filmler başka hangileri olabilir ki.. yani eğer t-ürk yapımı soruyorsak.. yoksa bilim kurgu ve aksiyon türü de ülkemizde çok izlenir yabancı filmler olarak. ama türk dizilerinin filmlerinin konusu hep aynı
Türkiye'de gerçekten farkındalık yaratmak için yapılan her dizinin içinden bi sürü igrençlik akıyor, herşeyi normalleştirip igrençliği kabul ettiriyorlar. Dizi sektörümüz merdiven altı gibi. Kaliteli çok az yapım var..
İki aile kurgulayıp o iki ailede her karakteri her karakterle sırayla çiftleştiriyorlar, bi evin içinde kaç kişi varsa karma karışık bir şekilde herkes herkesle oluyor.
"Yengeli mengeli, yalının birinde kaldırdılar engeli" demişti Murat Soner
Tüm yapımlar 3 5 dizinin soyunu minik farklarla daha da abartarak türetmeye devam ettiriyorlar.
Asmalı konaktan, aşiretli konaklı diziler türedi
Kurtlar Vadisinden mafyalı derin devletli diziler
Binbir Geceden ahlaksız teklifli şirket holding dizileri
Aşkı memnudan yengeli mengeli yalının tekinde kaldırdılar engeli temalı
Ve böyle şimdiki dizilerin türünün atası bir iki dizi daha var. Bu tuttu deyip cılkını çıkarana kadar devam ediyorlar millette izliyor halaa aynı senaryoları farklı oyuncularla..
Aşk- dram izleniyor Farklı tür yapınca izlenmiyor maalesef yapmaya çalışan yapımlar oldu ama insanlar sürekli aynı hikayeye farklı oyunculardan izlemeye bayılıyor bu yüzden o yapımlarda final veriyor hemen millet breaking bad game of thrones the walking dead gibi yapımlar yapsın biz yalı çapkınından 2 adım öteye gidemeyelim
Cevap
25Cevap
Kızılcık Şerbeti’nin dünkü bölümü reyting rekoru kırmış. Bundan da anlayacağımız üzere toplumumuz kaosa bayılıyor ve böyle diziler izlemek istiyor 😄
Komedi ve savaş filmleri çünkü insanların gülmeye ihtiyacı var normalde gülen insanlar da zaten savaş filmleri gibi şeyler izliyorlar
Adam gibi dizi film yok ülkede neredeyse. Sonra niye gelişemedik. Uçkurdan beyne çıkmıyor ki kan
Katılıyorum sana bence de aşk ve ek olarak aldatma toplum ahlakını bozan tarzda film ve diziler net daha çok izleniyor.
Şizofrenler korku izlerken bizim gibi normaller aksyon izler
Onu bilmiyorum da saçma sapan diziler izleniyor ona sinirim bozuluyor
Aldatma ve kadına şiddet konulu dizileri pek sever insanımız.
Polisiye ve mafya filmleri çok izleniyor diye düşünüyorum.
aşk, aldatma ve psikolojik cöküntüye uğratan diziler daha cok izleniyor maalesef
Kucaktan kucağa hoplamalı,
ozgurluk adi altinda karsi cinslerle bol fingirdesmeli,
zengin erkek ve masum gecinen yollu kezban dizileri cok tutuluyor
Psikolojik diziler. Gulseren Budayicioglu hanım sagolsun
Komedi, dram ve romantizm
Aşk ve mafya tarzı diziler
Mafya tarzı severim.
Film olarak yok. Dizi olarak Çukur, Edho, Suskunlar, Ramo. Edho hariç diğerleri çok fazla mafyatik diziler değiller belki ama hepsinde mafyatik bir hava var. Hoşuma gidiyor bu tarz yapımlar.
Yerli film sevmiyorum 🤨
Yabancı film olarak varsa bu tarz film izlerim.
Ama sevmiyorum yerli yapım filmleri. Aklıma gelirse yabancı olanlarını söylersin. Söz veriyorum onları izleyeceğim. Yarıda bırakmayacağım asdf
Sonra izledim ama. Bitirdim. Fakat yine sarmadı yani, bitirmesem de olurmuş 🤨
Evet, senin yüzünden. Heyecanlı, heyecanlı anlatırsan merak eder izlerim tabii. 2 saatimi geri ver lütfen asdf
Kemal Sunal'ın cama ekmek banıp lokanta sahibiyle para hesabı yapması gibi oldu asdf
Ne uyanık çıktın sen öyle. Sen beni borçlu çıkarmak için mi o 2 saati ayırdın bana, yazıklar olsun sana 🤨
Oo sen resmen bugün beni suçlu, borçlu çıkarmaya yemin etmişsin. Birazdan da yorumlaşıyoruz diye ekstra hesap çıkartmaya kalkışırsın asdf
Allah razı olsun senden ya. Cömert tarafını da gördüm ya ölsem de gam yemem artık asdf
Linçlemesene. Ne var yani yemekte kötüysem. Madem ben kötü yapıyorum, sen yap da senin elinden yiyelim asdd
Ashsh niye hiç inandırıcı gelmedi. Kesin yumurta bile kıramıyorsundur 🤨
Hayatta kalacak türden yemekleri bende bilirim. Çok şükür aç kalmıyorum asdf
Sende, bende biraz uğraşırsak bu yemek işini çözebiliriz bence 🤨
Doğada et pişirme ne demek 🤨
Mangal? 🤨
Mangalda et, sucuk, köfte bende sevmem ama tavuk severim. Mangalda güzel oluyor. Izgarada o kadar lezzetli olmuyor bence 🤨
Lezzetini, nerede yediğin belirler bak bu doğru evet. Ama yine de ben mangal alayım asdf
Sen benim söylediğim şeylerin tersini yapmaya bayılıyorsun zaten. Böyle devam 🤨
Terlik geliyor ha 🤨
33 yorum olmuş yine. Hadi gidelim artık yeter bu kadar asdd
😊🌸
yeşilçam filmleri hala güncel yeni film ve dizilerden çok izleniyor bence
dunyada en cok Komedi. İzleniyor Aşk deyince bizim ergenler alman filmi izliyor😂😂😂😂
İhanet, aşk, entrika
Bence komedi ya da korku gerilim
Dram entika aksiyon...
İhanet aldatmak temalı diziler 🤢🤢
Evet o yuzden turk dizileri çöp
Aşk ihanet entrika aldatma
Mafya polisiye olabilir😁
Dram delisi olmuş millet
Aşk saçmalığı filmleri 🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Millet alışmış mide bulandırıcı dizilere filmlere
Aşk, polisiye, komedi, entrikalı filmler
Po... o filmler izlenmede ilk sırada