Diziler & Filmler Güneşin kızları dizisinde en çok yakışan çiftler hangileri? MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ali❤️Selin Selin❤️Emre Emre❤️Selin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güneşin kızları dizisinde en çok yakışan çiftler hangileri? Cevapla Dizi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Selin Emre 0 2 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Emre'yi hiç kimseye kaptırmak istemem MelikeÇaytak +1 yıl Çok yakışıklı bir sanatçı ❤️❤️❤️❤️
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ali ve Selin çifti daha çok yakışıyordu elbette. Ama favorim Nazlı ve Savaş'tı. Onların aşkı daha bi tutkuluydu bana göre. Gençlik-lise dizisi dalında iyi bir diziydi bu. 2 1 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ben de Ali ve Selin'i çok yakıştırıyordum. Keşke gerçekte de evlenselerdi. Hala çok yakıştırıyorum. Yorumla
Göktuğh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen ve Ben 0 8 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl O ne be Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl İyi misin Yorumla Göktuğh +1 yıl İyiydi ama kabul et Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Çok iyi aferin 🤣🤣 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ben bir kere evlilik diye hata yaptım ve hayatımda ne sevgili ne de ikinci bir evliliği düşünmüyorum Yorumla Göktuğh +1 yıl Espri gül geç ablacım Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Geçtim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selin Emre
Emre'yi hiç kimseye kaptırmak istemem
Çok yakışıklı bir sanatçı ❤️❤️❤️❤️
Ali ve Selin çifti daha çok yakışıyordu elbette. Ama favorim Nazlı ve Savaş'tı. Onların aşkı daha bi tutkuluydu bana göre. Gençlik-lise dizisi dalında iyi bir diziydi bu.
Ben de Ali ve Selin'i çok yakıştırıyordum. Keşke gerçekte de evlenselerdi. Hala çok yakıştırıyorum.
Sen ve Ben
O ne be
🤣🤣🤣
İyi misin
İyiydi ama kabul et
Çok iyi aferin 🤣🤣
Ben bir kere evlilik diye hata yaptım ve hayatımda ne sevgili ne de ikinci bir evliliği düşünmüyorum
Espri gül geç ablacım
Geçtim zaten